Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΕΔΣΝΑ για τη Δυσοσμία: Κάντε τις απαιτούμενες ενέργειες για την ταυτοποίηση της προέλευσης των οσμών, καθώς και την σύνθεσή τους


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΔΣΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ

Ο Δήμος Πετρούπολης διαμαρτυρόμενος για την έντονη δυσοσμία που παρατηρείται το τελευταία διάστημα στην περιοχή κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, έστειλε επιστολή στον Ειδικό Διαβαθμικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) προκειμένου να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, αλλά και να ενημερώσουν για την ταυτοποίηση της προέλευση των οσμών καθώς και για τη σύνθεσή τους.

Διαβάστε το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Περιβάλλοντος Φώτη Χριστόπουλου προς τον ΕΔΣΝΑ, παρακάτω:


ΘΕΜΑ: “Δυσοσμία κατά τις βραδινές ώρες στην πόλη μας”

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται έντονη δυσοσμία στην πόλη μας, ιδιαίτερα τις απογευματινές & βραδινές ώρες, προερχόμενη από τον χώρο των εγκαταστάσεων του ΧΥΤΑ Φυλής – ΕΜΑ.

Οι οχλήσεις που δεχόμαστε καθημερινά από δημότες έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Παρακαλούμε όπως κάνετε τις απαιτούμενες ενέργειες και να μάς ενημερώσετε, για την ταυτοποίηση της προέλευσης των παραπάνω οσμών, καθώς και για την σύνθεσή τους.

Αναμένουμε το συντομότερο τις απαντήσεις σας, προκειμένου να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας, οι οποίοι, δικαίως, βρίσκονται σε εξαιρετική αναστάτωση.

Σάς θυμίζουμε ότι εγκαταστάσεις μας, όπως το Θέατρο Πέτρας (του οποίου οι παραστάσεις ξεκινούν 13 Ιουλίου), καθώς και άλλοι αθλητικοί και πολιτιστικοί χώροι μας, βρίσκονται σε απόσταση περίπου ενός (1) χλμ. από τις εγκαταστάσεις ΧΥΤΑ- ΕΜΑ.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου