Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Η Ένωση Επαγγελματιών – Βιοτεχνών & Εμπόρων Αιγάλεω μοίρασε υγειονομικό υλικό σε επιχειρήσεις



Η Ένωση Επαγγελματιών – Βιοτεχνών & Εμπόρων Αιγάλεω  συμμετείχε ενεργά σε μία ακόμα περιοδεία που πραγματοποίησε την Τετάρτη 10/6/2020 αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, η οποία σε μια συμβολική κίνηση, μοίρασε υγειονομικό υλικό σε επιχειρήσεις του Δήμου. 
 
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, στους πιο εμπορικούς δρόμους του Δήμου μας, τόσο ο πρόεδρος και τα  μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. όσο και τα μέλη της διοίκησης των ΕΕΒΕ Αιγάλεω , άκουσαν από τους τοπικούς επιχειρηματίες αλλά και από τους εργαζόμενους την ανησυχία τους καθώς υπάρχει δραματική πτώση του τζίρου και την αγωνία τους για την «επόμενη μέρα» της οικονομίας.
 
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου σε δήλωση του τόνισε: «Μοιράζοντας  μάσκες και αντισηπτικά, πέρα από το ότι στηρίζουμε τις επιχειρήσεις, ενημερωνόμαστε άμεσα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας αλλά και οι εργαζόμενοι. Δυστυχώς, ήδη φαίνονται οι συνέπειες του κορονοϊού καθώς στις περιοδείες μας βλέπουμε και πολλά καταστήματα με κατεβασμένα ρολά. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα συνεχίσει τον αγώνα του για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την προστασία της απασχόλησης».
Από την μεριά των Ε.Ε.Β.Ε. Αιγάλεω ο πρόεδρος κος Βασιλειάδης Στέλιος, τόνισε ότι η ένωσή μας, χαιρετίζει την πρωτοβουλία του ΕΕΑ και συμπλήρωσε ότι το ΔΣ των ΕΕΒΕ Αιγάλεω με ομόφωνες αποφάσεις του, έχει καταθέσει προτάσεις στον Δήμο και σε αρμόδιους φορείς για την βοήθεια και προστασία, όλων των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της πόλης μας και θα αγωνιστεί η Ένωση για την επιτυχία και ολοκλήρωση αυτών. 

Στην περιοδεία εκ μέρους των ΕΕΒΕ Αιγάλεω συμμετείχαν, ο πρόεδρος της Ένωσης και Δημοτικός Σύμβουλος,  Βασιλειάδης Στέλιος, ο Βαγγέλης Λαζαρίδης με την διπλή ιδιότητά του, σαν Γενικός Γραμματέας της Ένωσης και Πρόεδρος της Επιτροπής Μεσιτών του ΕΕΑ, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης, Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Διοικούσας επιτροπής του ΕΕΑ Κώστας Αγαπητός,   από το ΕΕΑ αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Αντιπροσωπεία του Δήμου Αιγάλεω με επικεφαλή τον Δήμαρχο κο Γιάννη Γκίκα.      
 
ΑΙΓΑΛΕΩ 22/06/2020

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ                                                   ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΕΕΒΕ ΑΙΓΑΛΕΩ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου