Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Πασχαλινά “γεύματα αγάπης” σε ευπαθείς ομάδες πολιτών πρόσφερε ο Δήμος Πετρούπολης.

 Οι διανομές έγιναν στους χώρους των ΚΑΠΗ (Β΄, Γ΄, Δ΄) του Δήμου Πετρούπολης και στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ


Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες δημόσιας υγείας που επικρατούν σε ολόκληρη τη χώρα, ο Δήμος Πετρούπολης καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνδράμει τους πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες τους σε βασικά αγαθά, διανέμοντας Δωρεάν «Γεύματα Αγάπης»!

Για τις Άγιες μέρες του Πάσχα, ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής εξασφάλισε και προσέφερε συνολικά 1200 μερίδες πασχαλινών γευμάτων και εδεσμάτων, τόσο σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όσο και σε άτομα που δήλωσαν συμμετοχή στην Νέα Δομή «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» του Δήμου και βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη.
Στην προσπάθεια αυτή, ο Δήμος Πετρούπολης διένειμε 600 μερίδες από «Γεύματα Αγάπης» το Μεγάλο Σάββατο στις 6 το απόγευμα και επιπλέον 600 μερίδες από «Γεύματα Αγάπης» την Κυριακή του Πάσχα στις 10 το πρωί.

Οι διανομές έγιναν στους χώρους των ΚΑΠΗ (Β΄, Γ΄, Δ΄) του Δήμου Πετρούπολης και στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ενώ οι δικαιούχοι ενημερώθηκαν για το αναλυτικό πρόγραμμα την ημερομηνία και τον χώρο διανομής τηλεφωνικά.

Η παρασκευή των γευμάτων πραγματοποιήθηκε με βάση τις κείμενες υγειονομικές διατάξεις, ενώ η παράδοσή τους έγινε με κύρια προτεραιότητα την τήρηση των απαραίτητων κανόνων υγιεινής.

Ο Δήμος Πετρούπολης τονίζει:

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκο, για την προσφορά των γευμάτων στον Δήμο μας. 
«Περιφέρεια και Δήμοι φτιάχνουμε μία αλυσίδα αλληλεγγύης και συντονίζουμε τις δράσεις μας προκειμένου να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας όπως κάνουμε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα. Ειδικά αυτές τις Άγιες μέρες δεν πρέπει κανένας συνάνθρωπός μας να νιώθει μόνος του. Στέλνουμε όλοι μαζί μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου