Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τα ΚΑΠΗ Αιγάλεω






Γιορτινά τραγούδια από τη χορωδία, αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων ιστοριών, απαγγελία ποιημάτων συμπεριελάμβανε η γιορτή των ΚΑΠΗ του Δήμου Αιγάλεω, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο-Γιάννης Ρίτσος.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας στην ανάρτηση του για τη εκδήλωση έγραψε χαρακτηριστικά πως “σε αυτή τη χριστουγεννιάτικη γιορτή η τρίτη ηλικία απέδειξε ότι η ηλικία είναι μονάχα ένας αριθμός! Η θέληση, το πάθος και η χαρά για ζωή που νιώσαμε μας συγκίνησε και μας συνεπήρε. Μας διηγήθηκαν χριστουγεννιάτικες ιστορίες, ακούσαμε απαγγελίες ποιημάτων, ζέστανε η καρδιά μας από τους ήχους της χορωδίας των ΚΑΠΗ του δήμου μας. Όμορφοι άνθρωποι, γιορτές που σε αγγίζουν!”

Την εκδήλωση παρακολούθησε η κυρία Χαρά Καφαντάρη, βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δυτικού Τομέα Αθήνας, βρίσκοντας χρόνο από τα αυξημένα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα για το περιβάλλον και την ενέργεια.

Ο αντιδήμαρχος κοινωνικής προστασίας Ηλίας Μάνδρος προλόγισε τη γιορτή, όπου επίσης παρευρέθησαν η αντιδήμαρχος διοίκησης, Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Δημοτικής Αστυνομίας, Φώτης Χρυσούλας, ο επικεφαλής της Ανάπλασης Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους Στέλιο Βασιλειάδη και Ζωή Βλάχου, καθώς και ο Μιχάλης Καρχιμάκης, πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του Κινήματος Αλλαγής.

Η καθιερωμένη ετήσια γιορτή των ΚΑΠΗ με την πολύτιμη συνδρομή των εργαζομένων του δήμου Αιγάλεω ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή ευχών μεταξύ των παρευρισκομένων σε εορταστικό τόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου