Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ» - Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με καλεσμένη τη Χιώτισσα εικαστικό Μαρία Σαρρή




΄Ένα πολύ ξεχωριστό,όμορφο και διδακτικό Κυριακάτικο απόγευμα πέρασαν μικροί και μεγάλοι που παραβρέθηκαν στη φιλόξενη αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Χαϊδαρίου και παρακολούθησαν τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ»ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ», με καλεσμένη τη Χιώτισσα εικαστικό Μαρία Σαρρή!!
Απόλαυσαν μαζί με τους γονείς και τους φίλους τους το όμορφο παραμύθι της, «Η Μαστιχογέννητη και το βουτσιβιτσάκι»…που παντρεύτηκαν φυσικά στη Χίο..τα Χριστούγεννα! 
Τα παιδιά είχαν την τιμητική τους και συμμετείχαν ενθουσιασμένα στο παραμύθι…αλλά έπαιξαν και ζωγράφισαν Χριστουγεννιάτικες καρτούλες που τις αφιέρωσαν στους δικούς τους και επιβραβεύτηκαν από την Χιώτισσα εικαστικό!
Η κα Σαρρή δημιούργησε σε ελάχιστο χρόνο,ένα τεράστιο και πολύ όμορφο πίνακα ζωγραφικής.. με θέμα τους ΜΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ,που τον χάρισε στον Δήμο Χαϊδαρίου,για λογαριασμό του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ»!

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαρία Μπρη Παραμακαρίου,αφού ευχαρίστησε την Μαρία Σαρρή, τον Δήμαρχο κο Ευάγγελο Ντηνιακό,τον αντιδήμαρχο κο Μάνο Πετούση ,την υπεύθυνη πολιτισμού κα Δέσποινα Βαρυτιμιάδη και όλους τους συμμετέχοντες,τους ενημέρωσε για το πλούσιο βιογραφικό της Μαρίας! 
Τα παιδιά κεράστηκαν καραμέλες μαστίχας και μαστιχούλες, και όλοι αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε! 
Ένα όμορφο απόγευμα Κυριακής τελείωσε με απίστευτα χρώματα ,ακούσματα…και άρωμα μαστίχας!!







Δελτίο τύπου και φωτογραφίες από ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου