Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ»





Την Παρασκευή 29.11.2019 και ώρες 9:00 – 13:00 στο 2ο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Χαϊδαρίου, στο πλαίσιο της εκστρατείας που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και τη συνεργασία του ΣΚΑΙ, θα πραγματοποιηθεί δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών και των μαθητών Δημοτικών Σχολείων για την Ανακύκλωση Συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους μπλε κάδους ανακύκλωσης.



Σύνθημα της δράσης : «Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους του Δήμου σου»



Στο ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό του «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» με θέμα την Ανακύκλωση στον μπλε κάδο οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα ενημερωθούν για την Ανακύκλωση Συσκευασιών στον μπλε κάδο και τον μπλε κώδωνα με τη χρήση σειράς παιχνιδιών Ανακύκλωσης και άλλων δημιουργικών δραστηριοτήτων.



Οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν μικρά συμβολικά δώρα αλλά και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην κλήρωση δύο ποδηλάτων.



Η εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση υποστηρίζεται από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, το ΣΠΟΡ FM καθώς και το SKAI.gr και έχει στόχο να βάλουμε την ανακύκλωση στην καθημερινότητά μας, συμβάλλοντας και στην επιτυχία του τοπικού σχεδιασμού ανακύκλωσης του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου