Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Δημήτρης Τσατσαμπάς: ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΤΑ ΊΔΙΑ !!



Σε ανάρτηση του, στην προσωπική του σελίδα, ο δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου κ. Δημήτρης Τσατσαμπάς, καυτηριάζει την νοοτροπία της αφισορύπανσης  αναρτώντας και σχετικές φωτογραφίες:



"Συνεπής στη δέσμευσή της προς τους Χαϊδαριώτες η νέα δημοτική αρχή, ήδη από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα έριξε το βάρος της στην καθαριότητα που αποτελούσε μελανό σημείο και υποβάθμιζε την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Μεταξύ άλλων ξεκίνησε να καθαρίζει την πόλη από κάθε λογής διαφημιστικά έντυπα - πανό, αφίσες, χαρτόνια, αυτοκόλλητα- που υπάρχουν παντού(!!!), σε στάσεις λεωφορείων, σε κολόνες της ΔΕΗ, σε στύλους φωτισμού, σε φωτεινούς σηματοδότες, στις οδοσημάνσεις, στους τοίχους και σε κάγκελα σχολείων, σε πλατείες σε παιδικές χαρές, σε κάδους απορριμμάτων, μια εκτεταμένη περιβαλλοντική ρύπανση που επί πολλά χρόνια συνέθετε τη συνολική αρνητική εικόνα καθαριότητας της πόλη μας.
Δυστυχώς ορισμένοι επαγγελματίες για να διαφημιστούν (ευτυχώς ελάχιστοι), αλλά και η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, για να προβάλει εκδήλωση του κόμματος που υποστηρίζει, συνεχίζουν την ίδια απαράδεκτη τακτική αφισορύπανσης.

Η εντολή όμως των πολιτών στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ήταν πολύ συγκεκριμένη: τα απαράδεκτα, αυτά και άλλα φαινόμενα που υποβαθμίζουν την πόλη να εκλείψουν.
Η σημερινή διοίκηση του Δήμου,εκτελώντας την εντολή των δημοτών είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει τη συνέχισή τους,

Επισημαίνουμε ότι η προβολή των επαγγελματικών, κοινωνικών, πολιτιστικών, αθλητικών και πολιτικών δραστηριοτήτων, όχι μόνο είναι αναγκαία αλλά επιβάλλεται, και ο Δήμος οργανωμένα, πλέον, θα την εντάξει στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους κατοίκους του μέσω ειδικής πλατφόρμας και συγκεκριμένων ενημερωτικών σημείων.

Στην εποχή μας, υπάρχουν σύγχρονοι τρόποι ενημέρωσης και προβολής, με λιγότερο κόστος, χωρίς καθόλου ρύπανση και πολύ περισσότερο αποτελεσματικοί.

Υποχρέωση λοιπόν του Δήμου είναι όχι μόνο να καθαρίσει αλλά και εφαρμόζοντας το νόμο να μην επιτρέψει σε κανέναν την επανάληψη τέτοιων φαινομένων ..."





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου