Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Οι αντιδήμαρχοι για τη νέα διοίκηση του Αιγάλεω





Ορίστηκαν  οι αντιδήμαρχοι για τη νέα διοίκηση του Αιγάλεω. Οι αντιδήμαρχοι αλφαβητικά
  • ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  • ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
  • ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  • ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
  • ΜΑΝΔΡΑΦΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  • ΜΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 Όλες του τις αρμοδιότητες και την όλη απόφαση του δήμου μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ   




Τα βιογραφικά:

Κάντζος Ιωάννης του Ιάκωβου – Γεννήθηκε στο Αιγάλεω το 1962 και έχει δύο παιδιά. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθήνας. Για 20 συναπτά έτη εργάστηκε στην Carrefour-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ως Manager σε διάφορες θέσεις. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στον όμιλο Σκλαβενίτη. Είναι Μέλος του Συλλόγου Μικρασιατών Αιγάλεω «ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΥΔΩΝΙΕΣ» και της ένωσης Παλαιών Προσκόπων. Το 1977 εντάχθηκε στο Μαθητικό Κίνημα της ΟΝΝΕΔ Αιγάλεω (MA.KI). Από το 1981 έως το 1987 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Αιγάλεω και Αντιπρόεδρος της Β8 Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ. Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολήθηκε πρώτη φορά με την εκλογή του το 1984 στο 12ο Συνοικιακό Συμβούλιο και το 1986 στις Δημοτικές Εκλογές με τον Συνδυασμό του Γιώργου Παπαθωμά. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω από το 1987 έως το 2010. Τα έτη 2005-2010 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω με Δήμαρχο τον Δημήτρη Καλογερόπουλο. Το 2014 ήταν επικεφαλής του ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αιγάλεω… Μπροστά».


Αρβανίτης Χρήστος του Γεωργίου – Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Αιγάλεω, με καταγωγή από την Φθιώτιδα. Έχει μια κόρη. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Αιγάλεω και εργάζεται στον ΔΕΔΔΗΕ. Συμμετέχει και εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω από το 1994 έως σήμερα. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Πρασίνου-Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών 3ου Λυκείου Αιγάλεω και 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω, Πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού (Δ.Α.Ο.), Μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Πολιτιστικού Οργανισμού (Δ.Π.Ο.), Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, Μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης, Μέλος της Επιτροπής Νεολαίας του Δήμου Αιγάλεω και Συνοικιακός Σύμβουλος Ιεράπολης Αιγάλεω.



Ασημακόπουλος Νικόλαος του Στυλιανού – Γεννήθηκε και κατοικεί στο Αιγάλεω. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου και του ΑΤΕΙ Θεσσαλονικής του τμήματος Φυσικοθεραπείας. Είναι εργαστηριούχος φυσικοθεραπευτής και διατηρεί το δικο του Φυσικοθεραπευτήριο. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αιγάλεω (2010-2014), Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και εντεταλμένος σύμβουλος στη Δημοτική Αστυνομία.





Ζαχαροπούλου Γιαννουλάτου Χρυσούλα του Δημητρίου – Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Έχει σπουδάσει Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες. Είναι πτυχιούχος της Παντείου και της Νομικής. Υπηρέτησε για 22 έτη στο ΙΚΑ Αιγάλεω ως Διοικητική Υπάλληλος, Προϊσταμένη Τμημάτων και Διευθύντρια Υποκαταστήματος. Το 2010 της απονεμήθηκε ο τίτλος της Επιτίμου Γενικής Δ/ντριας Δ/κων Υπηρεσιών του ΙΚΑ. Διετέλεσε Δ/ντρια του ΙΚΑ Ασπροπύργου σε Δ/κες και Υ/Κες Υπηρεσίες επί 5ετία, Δ/ντρια στη Διοίκηση (Δ/νση Γραμματείας Υ.Σ. του Ιδρύματος), Πρόεδρος του Α΄ Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΙΚΑ, Μέλος Πειθαρχικού Συμβουλίου Δημ. Υπαλλήλων, Γενική Δ/ντρια Δ/κων Υπηρεσιών ΙΚΑ. Ανήκει στο μητρώο Εκπ/των ΕΚΔΔΑ. Εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αιγάλεω επί 24 συνεχή έτη. Είναι η πρώτη γυναίκα που διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (2002-2004). Τα τελευταία 2 χρόνια είναι Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Έχει υπηρετήσει ως Πρόεδρος Δημ. Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αιγάλεω επί 13 και πλέον έτη. Έχει διατελέσει ως Πρόεδρος Νομαρχιακής Β8 ΝΟΔΕ επί Γυναικείων Θεμάτων πέραν της 10ετίας. Και είχε έντονη Συνδικαλιστική δράση ως Μέλος της Ομοσπονδίας Διοικητικών Υπαλλήλων ΙΚΑ

Μαζαράκης Μάριος του Γεράσιμου – Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω με καταγωγή από Κεφαλλονιά και Μ. Ασία. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Έχει τελειώσει το 1ο Λύκειο Αιγάλεω. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της κατασκευής έργων πρασίνου και απολυμάνσεων. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010 έως το 2014. Έχει διατελέσει Εντεταλμένος Σύμβουλος στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δ. Αιγάλεω, Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δ. Αιγάλεω (2010-2012), Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δ. Αιγάλεω (2013-2014), Μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δ. Αιγάλεω, καθώς και Αντιπρόεδρος του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ευαγγελίστρια»

Μανδραφλής Παναγιώτης του Γεωργίου – Γεννήθηκε και κατοικεί στο Αιγάλεω και έχει μία κόρη. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός (Γυμναστής-Προπονητής-Υπεύθυνος Ποδοσφαίρου) στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής Αιγάλεω – Γ’ Αθήνας. Είναι Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγάλεω. Ασχολήθηκε με τον ποδοσφαιρικό πρωταθλητισμό από τα νεανικά του χρόνια με πολλές διακρίσεις και έχει πλούσια προπονητική καριέρα στο ποδόσφαιρο σε πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες. Είναι πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ. Εκλέγεται από το 2006 Δημοτικός Σύμβουλος. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πρασίνου από το 2006 έως το 2010 και Αντιπρόεδρος στον Αθλητικό Οργανισμό Αιγάλεω.

Μάνδρος Ηλίας του Δημητρίου – Γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Είναι απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Middlesex του Λονδίνου με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων. Από το 2010 διατηρεί δική του επιχείρηση στο Αιγάλεω. Το 2013 εκλέχθηκε Πρόεδρος της Ενώσεως Επαγγελματιών Βιοτεχνών και εμπόρων Αιγάλεω,. Το 2017 εκλέγεται Προεδρος της Ενωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω. Το 2017 επίσης εκλέγεται Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Είναι από τα παλαιότερα στελέχη του Τομέα Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας και Αιγάλεω και υπεύθυνος Δημόσιων Σχέσεων, Κατηχητής και Χοροδιδάσκαλος στα Κατηχητικά Σχολεία του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος Αιγάλεω. Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου