Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Με επιτυχία η συνάντηση, γνωριμίας του Συλλόγου ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. για το τμήμα Κολύμβησης




Πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο ¨Γιάννης Ρίτσος ¨, με την συμμετοχή φίλων, γονέων, αθλητών και Διοίκησης, η προκαθορισμένη συνάντηση, γνωριμίας με τα νέα και παλιά μέλη του Συλλόγου ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. για το τμήμα Κολύμβησης.
  • Έγινε ενημέρωση για στόχους και ενέργειες του συλλόγου.
  • Παρουσίαση προπονητικού και ιατρικού team.
  • Αναλυτική Ιατρική ενημέρωση για θέματα που σχετίζονται με την υγεία και τον αθλητισμό.


Οι υπεύθυνοι του συλλόγου καλωσόρισαν τους καλεσμένους και ευχήθηκαν καλή αθλητική χρόνια, σε όλους με πολλές επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς για την νέα σεζόν 2019-20 που ξεκίνησε.
Έγινε παρουσίαση του έμπειρου προπονητικού team του Κολυμβητικού Τμήματος που αποτελείτε από: τον Τεχνικό Διευθυντή/Προπονητή Μήλα Αντώνη και των των προπονητών: Μαυρογενη Άρη, Βασιλειάδη Ειρήνη, Μαργιετη Παναγιώτα και Ζερβό Γιώργο.

Σειρά είχε το εξειδικευμένο Ιατρικό team που θα συνεργαζόμαστε προς όφελος των αθλητών τις ομάδας μας. Οι γιατροί: Τριανταφυλλόπουλος Δημήτρης, Διευθυντής στην ορθοπεδική κλινική του Ιατρικού Κέντρου Περιστερίου, Ασημακόπουλος Νίκος Φυσικοθεραπευτής στο ομώνυμο Φυσικοθεραπευτικό Κέντρο (Αντιδήμαρχος Δήμου Αιγάλεω) αφιλοκερδώς και Χαντζος Σταύρος. Αθλητίατρος από τους βασικούς ομιλητές της παρουσίασης για θέματα που σχετίζονται με την κολύμβηση και την υγεία.
Με τον κ. Χάντζο Σταυρό είμαστε σε διαβούλευση για "δυνατή" συνεργασία.
Ο Αιγάλεω Α.Ο. ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της πόλης μας, δίνει ευκαιρία σε όλα τα παιδιά και εμπλουτίζει τις επιλογές των αθλητών και στα αθλήματα .
Η γνωριμία της Διοίκηση με τους ενεργούς υποστηριχτές του Συλλόγου, μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε και να στηρίξουμε τα όνειρα και τις προσπάθειες αθλητών και γονιών.
Σας ευχαριστούμε όλους.

Για το Δ.Σ
  • Δημήτρης Μπέσης Γενικός Αρχηγός Αθλοπαιδιών "Αιγάλεω Α.Ο" (Ακαδημιών Ερασιτέχνη).
  • Υπεύθυνη Κολυμβητικού Τμήματος Γεωργία Μπάκα

 Αιγάλεω Α.Ο.
Τμήμα Κολύμβησης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου