Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Κινητοποίηση εργαζόμενων ''Χαλυβουργικής''


Σε δίωρη στάση εργασίας προχώρησαν το πρωί της Τρίτης 30 Ιούλη, οι εργαζόμενοι της «Χαλυβουργικής» μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου, για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο εργοστάσιο, αλλά και για την καταβολή του μισθού του Ιούλη.

Στη διάρκεια της στάσης εργασίας πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό της μίας λωρίδας κυκλοφορίας της Ε.Ο. Κορίνθου-Αθήνας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του εργοστασίου στην Ελευσίνα, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει.

Υπενθυμίζεται πως στους εργαζομένους δεν έχει καταβληθεί από την εταιρεία, το πρώτο 15ήμερο του Ιούλη, ενώ δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να πληρώσει για όλο τον τρέχοντα μήνα.

Επίσης στο εργοστάσιο δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα από τον Δεκέμβρη, έχει σταματήσει να παρέχει γάλα στους εργαζόμενους ως οφείλει βάσει νόμου, δεν υπάρχουν καθαρίστριες με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των εργαζομένων, ενώ από τη Δευτέρα 29 Ιούλη σταμάτησαν και τα πούλμαν που μίσθωνε η εταιρεία για τη μεταφορά των εργαζομένων.


902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου