Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Ο Δήμος Αιγάλεω βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα - Τα ειδικά κλιμάκια του Υπουργείου ξεκίνησαν από το Σάββατο αυτοψίες



Ο Δήμος Αιγάλεω βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα όλο το 24ωρο από το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Ιουλίου 2019, υποδεχόμενος τα αιτήματα των πολιτών. 
Η καταγραφή των περιστατικών των πολιτών για έλεγχο αποστέλλεται καθημερινά στην Γενική Δ/νση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Γ.Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) του Υπουργείου Υποδομών, που είναι κατά νόμο υπεύθυνη για τη διαχείρισή τους. Τα ειδικά κλιμάκια του Υπουργείου ξεκίνησαν από το Σάββατο αυτοψίες σε οικίες και καταστήματα της πόλης μας.

Παράλληλα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αιγάλεω συνεχίζουν από το Σάββατο 20 Ιουλίου τις αυτοψίες σε δημοτικά κτίρια (σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, πολιτιστικές εγκαταστάσεις κ.λπ.). Ήδη έχουν ελεγχθεί οι Παιδικοί Σταθμοί, τα ΚΑΠΗ, το ΔΑΚ «Εύα Χριστοδούλου», το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικό Μολύβι-Γ. Βρανάς» και το 7ο Δημοτικό Σχολείο, όπου πραγματοποιείται ο «Μήνας καλοκαιρινών δραστηριοτήτων για μαθητές», στο οποίο ξεκίνησαν παρεμβάσεις αποκατάστασης μικροζημιών.

Μέχρι τώρα τα αιτήματα για αυτοψίες πλησιάζουν τα 700. Οι αυτοψίες συνεχίζονται τόσο από τα κλιμάκια του Υπουργείου Υποδομών που έχουν ελέγξει 56 οικίες, όσο και από τον Δήμο, που ήδη σήμερα ελέγχθηκαν 8 σχολεία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 20 44 800

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου