Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Περιστέρι: 25χρονος Τούρκος το θύμα της εκτέλεσης- Ποιος είναι ο δράστης




Σύμφωνα,  με νεότερα στοιχεία από αστυνομικές πηγές, το θύμα είναι ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής, ο οποίος δεν έχει απασχολήσει τις αρχές.

Λέγεται δε πως δράστης περιμένε να φύγει ο φίλος του θύματος και στη συνέχεια τον πλησίασε και άρχισε να τον πυροβολεί. Πάντως, αυτό που προκαλεί εντύπωση στις αρχές είναι η μανία του δράστη, ο οποίος αφού είχε σκοτώσει τον άνδρα, τον χτύπησε και στο κεφάλι με το όπλο.

Μάλιστα, στην άγρια δολοφονία φέρεται να εμπλέκεται και τρίτο άτομο, το οποίο αναζητείται.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές ενώ στην αρχή θεωρούσαν πως πίσω από την εκτέλεση βρισκόταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κρύβεται από πίσω κάποια παράνομη δραστηριότητα, όπως διακίνηση μεταναστών ή πλαστών εγγράφων.

 Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία πελάτη καφετέριας στο Περιστέρι, αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι θύτης και θύμα γνωρίζονταν και πως καθόντουσαν μαζί στο τραπέζι της καφετέριας πριν το φονικό.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία ανατρέπουν την υπόθεση, σύμφωνα με το cnn.gr.

Όπως αποδείχθηκε από την ανάλυση του βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, ο δράστης της δολοφονίας δεν είναι το άτομο που καθόταν μαζί με το θύμα – όπως ήταν γνωστό έως τώρα – αλλά ένας άγνωστος άνδρας.

Ο εν λόγω άνδρας περίμενε να φύγει ο φίλος του θύματος και εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε, πυροβόλησε και μετά άρχισε να χτυπά με το κοντάκι του όπλου τον 25χρονο, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος πάνω στο τραπέζι.


Βίντεο από τη στιγμή της ψυχρής δολοφονίας μέσα στην καφετέρια γνωστού ηθοποιού στο Περιστέρι, έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίησή του, καθώς η κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει ξεκάθαρα την εικόνα του, αλλά και όλη τη σκηνή του εγκλήματος.
Με βάση αυτό το υλικό, οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να διαπιστώσουν ποιος είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου