Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Αιγάλεω: "Θερμά συλλυπητήρια για τον χαμό του 20χρονου αθλητή" από Το Δ.Σ. του Ν.Ε.Φ.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ και το τμήμα μπάσκετ του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ




Η πόλη του Αιγάλεω και η οικογένεια του ΜΕΛΑ Αγίου Ελευθερίου θρηνούν το χαμό του 20χρονου καλαθοσφαιριστή, Δημήτρη Δοξόμπολη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, το δυστύχημα συνέβη όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 20χρονος, με συνεπιβάτη έναν συνομήλικο του, παρέσυρε έναν 21χρονο ο οποίος διέσχιζε το δρόμο.  Από τη σφοδρότατη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Δημήτρης Δοξόμπολης, ενώ οι άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ο Δημήτρης Δοξόμπολης που έχασε τη ζωή του, ήταν αθλητής του μπάσκετ στην ομάδα ΜΕΛΑ ο Άγιος Ελευθέριος.   

«Η Διοίκηση του ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του Δημήτρη Δοξόμπολη και τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Ο 20χρονος Δημήτρης ήταν εν ενεργεία αθλητής μας στο τμήμα του Μπάσκετ Ανδρών. Καλό παράδεισο», ανέφερε η ομάδα, εκφράζοντας την θλίψη της. 

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Το Δ.Σ. του Ν.Ε.Φ.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ με επιστολή της προς το έντυπο μας και τα ΜΜΕ τονίζει:

"Το Δ.Σ. του Ν.Ε.Φ.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ  εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια για τον άδικο χαμό του αθλητή σας Δοξομπόλη Δ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον εικοσάχρονο Δημήτρη.
Τα συλληπητήρια μας και στην οικογένεια του.
Καλή δύναμη."

Η ομάδα του Αιγάλεω με ανάρτηση της έστειλε τα θερμά της συλλυπητήρια στην ομάδα και στην οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή.
 Αναλυτικά:

"Το τμήμα μπάσκετ του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην αθλητική οικογένεια του ΜΕΛΑ Άγιου Ελευθέριου για τον άδικο χαμό του 20χρονου αθλητή Δημήτρη Δοξομπολη. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του".


φωτο: businessnews /Επικαιρότητα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου