Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Το κόλπο Τσίπρα - Στουρνάρα




Η ιστορία της εκκλησιαστικής περιουσίας μεταφράζεται συνοπτικά ως εξής.

Το Ευρωπαϊκό σχέδιο Τραπεζών και ενοποίησης του συστήματος περιλαμβάνει ξεφόρτωμα των κόκκινων Δανείων.

Η Ελλάδα είναι υπό επιτροπεία και μνημονιακή επιτήρηση ενώ δεν Μπορεί να βγει στις αγορές με τα απαγορευτικά επιτόκια.
Αρα αργά η γρήγορα το υπερπλεόνασμα θα σταματήσει να παράγεται λόγω
αδυναμίας παραγωγής κέρδους των επιχειρήσεων αλλά και υπεραφαίμαξης των πολιτών.

Ο υπό σχεδιασμός Νέος φορέας διαχείρισης περιουσίας με την εκκλησιαστική περιουσία δεσμευμένη μπορεί να εγγυηθεί την έκδοση ομολόγων κλπ για ταμειακή ρευστότητα ενόσω το υπάρχον υπερταμειο έχει εγγυήσεις του Ελληνικού Κράτους με ήδη δεσμευμένη την περιουσία του για να  πληρώνει τους τόκους των μνημονιακών υποχρεώσεων αρα δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα εν αντιθέσει με την εκκλησιαστική περιουσία.

Το επικίνδυνο είναι ότι τα ( χ) ομόλογα θα διατεθούν μέσω Τραπεζών που ήδη δεν είναι Ελληνικές ενώ έχουν οφειλές άνω του 50% των κεφαλαίων τους σαν οφειλή αναβαλόμενου φόρου.

Δηλαδή η όποια πιθανή εισροή κεφαλαίων θα πέσει σε μια τρύπα χρέους.

Στουρνάρας Τσιπρας το γνωρίζουν και ας λένε ότι τσακώνονται ενώ εκτελούν το πρόγραμμα της Ε.Ε.

Ενώ εδώ τσακώνονται οι λοιποί για την τύποις Συνταγματική αναθεώρηση και την μισθοδοσία του κλήρου μετατοπίζοντας την συζήτηση την ώρα που το κόλπο εκτελείται βήμα βήμα.

Φανταστείτε την εκκλησία να έχει παραχωρήσει την  περιουσία της για άλλη μιά φορά σαν εγγύηση του Κράτους και να πάρει σαν αντάλλαγμα τίτλους συμμετοχικούς των Τραπεζών με δεσμεύσεις αναβαλλόμενου φόρου, δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας Τιερ 3 κόκκινους σε άγνωστους μετόχους.

Δηλαδή να αγοράσει τον αέρα που θέλουν να τους πουλήσουν οι Τραπεζιτικοί κύκλοι για να σωθούν εκ νέου με την συνενοχή της κυβέρνησης και να μείνει και χωρίς περιουσία η εκκλησία που την έχτιζε 2000 χρόνια με αγώνες και αίμα του Ελληνικού λαού.

Απόλυτη καταστροφή!!!!!

Ας ελπίσουμε οτι θα αδειάσουν τον επικεφαλής της εκκλησίας που σε συμπαιγνία με τον Τσίπρα προσπαθούν να καταστρέψουν οτι περιουσιακό στοιχείο έχει ακόμα μη υποθηκευμένο η χώρα σε Υπερταμεία και δανειστές.

Υπάρχουν κρυφές επαφές Τσίπρα Ιερώνυμου αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.

Ας μην καταπιαστούμε με παπικά πρωτεσταντικά σενάρια διάλυσης του ομόδοξου ομόθρησκου του Ελληνικού 'Έθνους από συστάσεως σαν κράτος επτανησιακό ακόμα πριν το 21 γιατί δεν θα τελειώνουμε.

Ας μείνουμε στο ότι το κόλπο Τσίπρα -Στουρνάρα είναι να αρπάξουν τα περιουσιακά της εκκλησίας για να σώσουν το Ευρωπαικό (Γερμανικό) Τραπεζικό σύστημα και πάλι με χρήματα των Ελλήνων.

Και ας μην έχουμε ελπίδες για δικαστικές διεκδικήσεις σε Ευρωπαικά δικαστήρια.
Υπενθυμίζεται οτι η Ιταλία είχε ζητήσει νομικά να εξαιρεθούν περιουσίες από το Ευρωπαικό  Ενφια..και  ενώ το είχε κερδίσει, σε νέο δικαστήριο άλλαξαν οι όροι και υποχρεώθηκαν πιά.....
Μεγάλες κομπίνες μεγάλα κόλπα...

Γιώργος Χατζηαναγνώστου
 www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου