Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στα Δυτικά προάστια της Αθήνας




Η υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου Αιγάλεω Δημήτρη Καλογερόπουλου στον Δυτικό Τομέα, μετά τη διάσπαση της Β’ Αθήνας, υποστηρίζεται επίσημα από τη ΝΔ

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος ασχολήθηκε πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση το 1992, όταν διορίστηκε νομάρχης Πρέβεζας, θέση που διατήρησε μέχρι την ανάληψη της εξουσίας από την Κυβέρνηση Παπανδρέου.
Στις αυτοδιοικητικές του 2002, εκλέχθηκε στον δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Μπιτούνη που υποστηρίχθηκε από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο ίδιος υποστηρίχθηκε από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Το 2006, επανεκλέχθηκε από τον πρώτο γύρο δήμαρχος Αιγάλεω, ως ανεξάρτητος.
Κατά την διάρκεια της δημαρχίας του, είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας και πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (ΤΕΔΚΝΑ).
Το 2012, τοποθετήθηκε ως γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής αντικαθιστώντας τον Ηλία Λιακόπουλο.
Πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Καλογερόπουλος βρέθηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας  όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος κι εκεί συμφωνήθηκε να είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα.
Τα δυτικά προάστια της Αθήνας έχουν ιδιαίτερα προβλήματα και συγκεκριμένες ανάγκες τις οποίες ο κ. Καλογερόπουλος γνωρίζει άριστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου