Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία ο «Γύρος Αιγάλεω 2018»



Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, ο «Γύρος Αιγάλεω 2018» που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη των θυμάτων του ολοκαυτώματος της 29/9/1944.

Από νωρίς το πρωί το Άλσος γέμισε με παιδιά, γονείς και αθλητές. Στην μικρή διαδρομή 1.200m πήραν μέρος περίπου 500 μικροί μαθητές μαζί με τους γονείς τους και στη μεγάλη διαδρομή 7.500m οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 400.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, ο πρώην Βουλευτής κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στέλιος Βασιλειάδης, Νίκος Νικητάκης, Κώστας Φίλης και Γιάννα Χριστόγλου, οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Γιάννης Γκίκας (Συμμαχία για το Αιγάλεω), Λάμπρος Σκλαβούνος (Αιγάλεω Νέα Εποχή), οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μάκης Ζάχαρης, Γιάννης Καπνουλάς, Παναγιώτης Μανδραφλής, Μαλάμω Μαστραγγελή-Κοσμίδου, Δημήτρης Μπέσης, Γιάννης Περράκης και Τάσος Σαράντου και ο κ. Μανώλης Φιλίππας μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες, την Τροχαία, το Αστυνομικό Τμήμα, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγάλεω, την ΕΠΟΜΕΑ, τους 100 και πλέον Εθελοντές, τους Αθλητικούς Συλλόγους, τους Διευθυντές, τους Εκπαιδευτικούς του Δήμου μας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω που συμμετείχαν ενεργά με μικρούς και μεγάλους αθλητές, τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας, τη Ρακαδημία και τα Φροντιστήρια Γράψα για τις χορηγίες τους και όσους συνέβαλαν στην ασφαλή διεξαγωγή του Γύρου Αιγάλεω 2018.

Οι τρεις πρώτοι νικητές ανά κατηγορία:



ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Το 2ο Δημοτικό Σχολείο για τις περισσότερες συμμετοχές και ο Σήφης Τζουγανάκης από τον Σύλλογο Κρητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου