Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Με απόλυτη επιτυχία το "2ο Υπαίθριο Σκακιστικό Τουρνουά" στο Άλσος Αιγάλεω

 


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το "2ο Υπαίθριο Σκακιστικό Τουρνουά" που διοργανώθηκε από τον "Σκακιστικό Όμιλο Αιγάλεω" και τον σύλλογο "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου" στο Άλσος (Μπαρουτάδικο) Αιγάλεω, στην έδρα του συλλόγου (ΦτΠ) δίπλα στην λιμνούλα.


  Η πρώτη άριστη συνεργασία των δύο συλλόγων, αποτέλεσε την βάση και έκανε την εκδήλωση, θεσμό για την πόλη μας. Το τουρνουά προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων καθώς και πολυάριθμους επισκέπτες, μέλη των συλλόγων, φίλους του σκακιού και του Άλσους.

 
Ο χώρος ειδυλλιακός.
Η πρόσφατη επαναλειτουργία της λίμνης με το νέο σιντριβάνι και τον φωτισμό είναι σημείο αναφοράς, έδωσε ζωή και ενέργεια.
Το υδάτινο στοιχείο, το δροσερό και καταπράσινο τοπίο, με την ανάλογη διαμόρφωση του χώρου, έκαναν το περιβάλλον και τον αθλητισμό να βρίσκονται σε αρμονία.

Οι σκακιστές, μικροί και μεγάλοι, απόλαυσαν το παιχνίδι τους και μετά από 6 γύρους φτάσαμε στην Τελική Κατάταξη.

🏆 Δόθηκαν κύπελλα και μετάλλια στους τρείς πρώτους όλων των κατηγοριών.

Το τουρνουά εκτός των άλλων, επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω κος Δημήτρης Μπίρμπας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιάννα Χριστόγλου, ο Αντιδήμαρχος Πράσινου κος Κώστας Φίλης Ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κος Στέλιος Βασιλειάδης. Η Πρόεδρος του Συλλόγου "Άνω Λιούμη" κ. Βασιλική Ρόζη. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Φίλοι της Φύσης" κος Κωνσταντίνος Φωτεινάκης. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων "Αξέχαστες Πατρίδες". κος Φάνης Κοντοχρήστος,

Οι διοργανωτές ευχαριστούν, το Δήμο Αιγάλεω, το Τμήμα Πρασίνου και τα Τεχνικά Συνεργία, για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διαμόρφωση του χώρου σύμφωνα με τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν, στήριξαν και συντέλεσαν στην επιτυχία του Τουρνουά, τους σκακιστές όλων των ηλικιών που συμμετείχαν, τους φίλους, μέλη και επισκέπτες που βρέθηκαν μαζί μας.

Δίνουμε ραντεβού για το " 3ο Υπαίθριο Σκακιστικό Τουρνουά".....
 
            Οι Πρόεδροι  Γιώργος Κατρίτσης - Δημήτρης Μπέσης   
Οι Γραμματείς        Σωτήρης Λίβας      Γιάννης Σπυρακόπουλος









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου