Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Σινεμά ''Κύζικος'' : «H Μυρσίνη δεν είναι μόνη», μια ταινία του Παντελή Σκουρλά


«H Μυρσίνη δεν είναι μόνη»
μια ταινία του Παντελή Σκουρλά

Η EL production και το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ΑΡΓΩ, παρουσιάζουν την ταινία του Παντελή Σκουρλά «Η Μυρσίνη δεν είναι μόνη».

Νέα Πέραμος Αττικής : Θερινός Κινηματογράφος "Κύζικος"
28ης Οκτωβρίου 364, Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου Τηλ. 2296033368
Δευτέρα , 01 Οκτωβρίου 2018
Ώρα: 8:00 μ.μ.


Η «Μυρσίνη δεν είναι μόνη» ασχολείται με πτυχές της κοινωνίας που προτιμάμε να αγνοούμε: χρήση ουσιών, ομοφυλοφιλία/ομοφοβία , ενδοοικογενειακή βία. Η προσέγγιση των θεμάτων αυτών, γίνεται με ρεαλισμό αλλά συγχρόνως με ευαισθησία και κυρίως χωρίς επικριτική διάθεση.
Περίληψη : Στην περιπλάνησή της στο κόσμο των «ουσιών», η Μυρσίνη δεν είναι μόνη• την συντροφεύουν τα μέλη της δυσλειτουργικής οικογένειάς της, άνθρωποι των κυκλωμάτων, λυκοφιλίες αλλά και η θέλησή της να ξεφύγει ….

Στην «Μυρσίνη» συμμετέχει πλειάδα ηθοποιών – γνωστών και πρωτοεμφανιζόμενων – που αντιπροσωπεύουν όλες τις ηλικιακές ομάδες: Χριστίνα Λόκο, Δέσποινα Παπαχριστοπούλου, Γεωργία Σιακαβάρα, Τζώνυ Βαβούρας, Ειρήνη Μο, Χρήστος Παπάς, Ειρήνη Μίτση, Χρήστος Λουκάκης, Δημήτρης Τοπαλίδης, Έφη Παπαθεοδώρου, Σπύρος Μπιμπίλας κ.α.

Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη μεγάλου μήκους ταινία του Παντελή Σκουρλά,
ο οποίος το 2014 απέσπασε το βραβείο κοινού στο φεστιβάλ της Δράμας με την μικρού μήκους «Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω»

«Η Μυρσίνη δεν είναι μόνη», αποτελεί μια παραγωγή της ανεξάρτητης εταιρείας EL Production, η οποία στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, συμπράττει με το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» .

Πρόκειται για Πρόγραμμα του Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» – Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και είναι ένα ελεύθερο ουσιών (στεγνό), εξωτερικής διαμονής (ανοιχτό) θεραπευτικό πρόγραμμα. Ασχολείται με τις εξαρτήσεις από κάθε νόμιμη ή παράνομη ουσία και δραστηριότητα.
Η φιλοσοφία του ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ» βασίζεται σε τρεις θεμελιώδεις αρχές: την ελευθερία του προσώπου, τη συλλογικότητα και τη δημιουργικότητα.
Ο εξαρτημένος δεν αντιμετωπίζεται ως ασθενής, αλλά ως πρόσωπο που ενθαρρύνεται να αναλάβει τις υπευθυνότητες του, να υιοθετήσει ένα νέο τρόπο ζωής και συμπεριφοράς, καθώς και ένα νέο αξιακό σύστημα με στόχο μια νέα ζωή, ελεύθερη από κάθε είδους εξάρτηση.
Η ΑΡΓΩ προσφέρει τις υπηρεσίες της δωρεάν και χωρίς καμιά διάκριση.

ΜΟΝΟ τη Δευτέρα 01/10/2018. Ώρα προβολής: 20:00. Τιμές εισιτηρίων: 6,00€ και 5,00€( παιδικό έως 12 ετών, φοιτητικό,άνεργοι,πολύτεκνοι, Α.Μ.Ε.Α. και άνω των 65 ετών).


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ : ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου