Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Διαδικτυακή αναβάθμιση του Δήμου Χαιδαρίου


Ο Δήμος Χαϊδαρίου εγκαινιάζει την Κυριακή 30 Σεπτέμβρη τη λειτουργία του νέου επίσημου ιστότοπου στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση:
www.haidari.gr

Το νέο site θα είναι αισθητικά αναβαθμισμένο και προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες, με βασικό κριτήριο την άμεση, εύκολη και γρήγορη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των Δημοτών. 

Το νέο site, αποτελεί εργαλείο στα χέρια των Δημοτών καθώς θα δίνει τη δυνατότητα της άμεσης ενημέρωσης καθώς θα φιλοξενεί όλα τα Δελτία Τύπου και τις Ανακοινώσεις, ενώ με την πλατφόρμα Αιτήσεων και Αιτημάτων θα μπορούν οι δημότες να κάνουν άμεσα τα αιτήματα τους, απευθείας στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας.

Η πρόσβαση στις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Δήμου μας, για όλα τα θέματα της πόλης θα είναι πλέον πιο εύκολη, ενώ αντίστοιχα σε ξεχωριστή στήλη θα υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης για τις ποικίλες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος μας.

Το περιβάλλον και η Δομή του Νέου Site είναι απολύτως φιλική προς τους χρήστες, αφού άμεσα, με αναζητήσεις και μέσα από μια έξυπνη κατηγοριοποίηση μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση σε ότι αναζητεί, έγγραφα, αποφάσεις και πληροφορίες. 

Ξεχωριστή θέση έχουν στο νέο site τμήματα του Δήμου μας που απασχολούν μεγάλες κοινωνικές ομάδες όπως οι παιδικοί σταθμοί, το κολυμβητήριο κ.α.

Σε λίγες μέρες θα είναι στη διάθεση των δημοτών και αντίστοιχη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και tablet.


ΔΗΜΟΣ  ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου