Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Αιγάλεω Α.Ο Τμήμα Κολύμβησης - Έναρξη συνεργασίας με τον ορθοπεδικο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλο



Ο ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της πόλης μας και το Τμήμα Κολύμβησης, με συνέπεια και σεβασμό στο αθλητικό ιδεώδες, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει μια συνεργασία που επιτεύχθηκε προς όφελος των αθλητών της ομάδας μας.
Έχουμε την τιμή, με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, να έχουμε κοντά μας και να παρέχει τις υπηρεσίες του σε όλους τους αθλητές μας, ο γνωστός Ορθοπεδικός γιατρός, κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, MD, γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι εξειδικευμένος Ορθοπαιδικός Ενηλίκων και Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ελβετίας, σπούδασε στο Semmelweis University of Medicine ενώ έχει υπηρετήσει στο St. George's Hospital του Λονδίνου και σε πολλά πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Λονδίνου. Είναι Διευθυντής στην ορθοπαιδική κλινική του Ιατρικού Κέντρου Περιστερίου.

*Η στήριξη, η αντιμετώπιση, η κάλυψη, με άψογες συνεργασίες, στις δύσκολες στιγμές ( αθλητικές κακώσεις, τραυματισμοί, κ.α), με έμμεση και άμεση λύση, εγγυάται την ασφαλή και επιτυχή πορεία του έμψυχου αθλητικού δυναμικού της ομάδας μας, προς την κορυφή.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Αιγάλεω Α.Ο
Τμήμα Κολύμβησης
Πληροφορίες από 16 Αυγούστου στο γραφείο του Συλλόγου.
Οδός Νικολάου Πλαστήρα 20 κλειστό γήπεδο του Αιγάλεω (Σταύρος Βενέτης) κάτω από τις κερκίδες του κολυμβητηρίου .
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-5982800
Ώρες λειτουργίας (καλοκαιρινό ωράριο): 5:00-8:00 μ.μ
*ΔΕΥΤΕΡΑ * ΤΕΤΆΡΤΗ * ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ*
Για το Δ.Σ
Μπάκα Γεωργία
 Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου