Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Θοδωρής Λάππας: " είμαστε αντίθετοι στην εκχώρηση με κάθε τρόπο γηπέδου της πόλης μας σε άλλη ομάδα"


Πληροφορούμαστε από κορυφαίους ποδοσφαιρικούς παράγοντες της πόλης μας, ότι τον τελευταίο καιρό διεξάγεται μια προσπάθεια φιλοξενίας ακαδημιών ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πετρούπολης ομάδας γειτονικού Δήμου.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν έγινε προσπάθεια καταστατικού άλλης πόλης να ενσωματωθεί ως ποδοσφαιρική ομάδα στην Πετρούπολη και επιπλέον μεγάλο σωματείο έκανε εισοδισμό μέσω υφιστάμενης ποδοσφαιρικής δομής της πόλης μας.

Στις δύο αυτές περιπτώσεις η παράταξη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ ήταν κάθετα αντίθετη και αυτό εκφράστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δηλώνουμε ότι σεβόμαστε την ιστορία κάθε ποδοσφαιρικού συλλόγου, όμως είμαστε αντίθετοι στην εκχώρηση με κάθε τρόπο γηπέδου της πόλης μας σε άλλη ομάδα, εκτός των πέντε υφισταμένων σωματείων της Πετρούπολης.

Κάθε επιδίωξη εξαγοράς συλλόγου προκειμένου να εξυπηρετηθούν παρόμοιες προθέσεις θα μας βρίσκει σταθερά απέναντι όπως και το σύνολο της ποδοσφαιρικής κοινότητας της πόλης μας.

Τέλος, διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι ποδοσφαιρικές υποδομές της πόλης δεν επαρκούν και δεν καλύπτουν τις ανάγκες άθλησης των παιδιών της Πετρούπολης, γι' αυτό μόνιμο μέλημά μας θα πρέπει να είναι η ολοκλήρωση του σταδίου που έχει εγκαταλειφθεί πολλά χρόνια τώρα.

Η παράταξή μας θα επιδιώξει άμεση συνεννόηση με τους επικεφαλής όλων των ομάδων έχοντας ως βασική βεβαιότητα και θέση ότι, ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ούτε λεπτό παρουσίας στα γήπεδα της Πετρούπολης σε ποδοσφαιρική ομάδα εκτός πόλης.

Για την δημοτική παράταξη
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ
Θοδωρής Λάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου