Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Δήμος Πετρούπολης - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ





  Ο Δήμος Πετρούπολης και ο Δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος εκφράζουν τα ειλικρινά τους συλλυπητήρια σε όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους καθώς και την απέραντη θλίψη και συμπαράστασή τους στους τραυματίες και σε όσους έχουν μείνει άστεγοι με κατεστραμμένες τις περιουσίες τους.
    Ο Δήμος μας και όλος ο πετρουπολιώτικος λαός οφείλουμε να συμπαρασταθούμε με τον οποιοδήποτε τρόπο απέναντι στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται αυτή τη στιγμή βοήθεια.
    Καλούμε όλους τους Πετρουπολιώτες να σταθούν δίπλα στους κατοίκους των πληγέντων περιοχών και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.
    Καλούμε, επίσης, τους μαζικούς φορείς και τους συλλόγους της πόλης μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να προχωρήσουν σε άμεση ενημέρωση των μελών τους.

ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ:

-    Εμφιαλωμένο νερό
-    Τρόφιμα (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα μακράς διαρκείας, μακαρόνια κλπ.)
-    Φάρμακα (γάζες, επιδέσμους, «Μπεταντίν», οξυζενέ, παυσίπονα)

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει στο δημοτικό κτίριο, στην οδό 25ης Μαρτίου 168 (δίπλα στον θερινό Κινηματογράφο) από την Τρίτη 24/07 μέχρι και την Παρασκευή 27/07 και ώρες 8:00 με 15:00 και 18:00 με 21:00.

*Για πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 210.50.64.065 και 210.50.64.061.

                                                                               Η Δημοτική Αρχή
                                                                                    24/07/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου