Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Γιάννης Τσούνης: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ... ΒΟΗΘΑΜΕ !!!




Συναδελφοι,
Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι απο την τραγωδια που επληξε συνανθρώπους μας στην Αττική. Χάθηκαν ζωές, χάθηκαν περιουσίες, ξεσπιτώθηκαν άνθρωποι.
Ο Δήμος Αιγάλεω όπως και πολλοί άλλοι Δήμοι προσπαθούν έμπρακτα να δώσουν χείρα βοηθείας τις δύσκολες αυτές ώρες.
Ήδη αποφασίστηκε η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.
Ως Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω καλούμε όλους τους εργαζόμενους μέλη μας να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή χωρίς δεύτερη σκέψη.
Η συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται από αύριο το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγαλεω.
Συγκεκριμένα, συγκεντρώνουμε:
ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (προσοχή στις ημερομηνίες λήξης)
Μικρά μπουκάλια νερό (500ml), γάλα εβαπορέ και γάλα UHT για συντήρηση εκτός ψυγείου, συσκευασμένα διατηρήσιμα γεύματα, κονσέρβες, φρυγανιές, κρουασάν, μπισκότα, ξηροί καρποί, χυμοί που συντηρούνται εκτός ψυγείου, αλλά και πλαστικά κουτάλια και πιρούνια.
ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΙΔΗ
Γάλα βρεφικό, μπιμπερό, συσκευασμένες έτοιμες κρέμες, μωρομάντηλα και πάνες.
ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ
Χαρτί υγείας, σερβιέτες, σαπούνι, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μπατονέττες, ξυραφάκια, αφρός ξυρίσματος,
βαμβάκι, αντισηπτικά, γάζες απλές και αυτοκόλλητες, επίδεσμοι, φυσιολογικοί οροί, fucidine, betadine, αντισταμινικές αλοιφές, σπρέι για τραύματα, παυσίπονα.
Καλούμε τους συναδελφους αιμοδότες να ανταποκριθούν στο έκτακτο κάλεσμα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, για συλλογή μονάδων αίματος για τους εγκαυματίες που νοσηλεύονται και να αιμοδοτήσουν σε όλες τις Αιμοδοσίες Αττικής και στα ΓΝΑ Σισμανόγλειο, ΓΝ Θριάσιο, ΓΝ Ελπίς.
Τηλ. επικοινωνίας
Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας 210-5697900
Δημαρχείο 213-2044800

 Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου