Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Δήμος Αιγάλεω - ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΙΝΤΕΤΟ ΠΝΕΥΣΤΩΝ CODA ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΛΗ



Σε ζεστό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», η μουσική βραδιά με το κουιντέτο πνευστών CODA, που διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με την πρεσβεία της Χιλής.

Η Natalia Martorell (φλάουτο), ο Roberto Morales (όμποε), ο Víctor Coba (κλαρίνο), ο Mitzi Ojeda (φαγκότο) και ο Alex Lorca (γαλλική κόρνα) μας ταξίδεψαν με την εξαιρετική μουσική τους, στη λατινική Αμερική, φέρνοντάς μας πιο κοντά σε αυτή τη σημαντική ομάδα οργάνων μουσικής δωματίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρέσβειρα της Χιλής κ. Maria Pia Busta Diaz, ο Πρόξενος και Μορφωτικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Χιλής κ. Martin Donoso, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στέλιος Βασιλειάδης και Γιάννα Χριστόγλου, ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγάλεω νέα εποχή» κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Αγγελόπουλος, Ράνια Βλάχου-Παναγιωτίδου, Μαλάμω Μαστραγγελή-Κοσμίδου, Δημήτρης Μπέσης και Γιάννης Περράκης, καθώς και η Ελληνο-χιλιανή καλλιτέχνης κ. Δάφνη Αναστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου