Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Δήμος Πετρούπολης - Εκδήλωση για την υιοθεσία αδέσποτων σκύλων.





Ο Δήμος Πετρούπολης, σε συνέχεια των δράσεων - ενεργειών που έχει αναλάβει για την προάσπιση της υγείας και ευζωίας των αδέσποτων ζώων της πόλης, θα προβεί σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο "Save the tails" στην 1η διοργάνωση  εκδήλωσης για την υιοθεσία αδέσποτων σκύλων, το Σάββατο 30 Ιουνίου, ώρα 18:30 στην πλατεία Αγίου Δημητρίου.

      Σκοπός της εν λόγω εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με τη φροντίδα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την υιοθεσία ενός σκύλου και η ευαισθητοποίηση τους για την προστασία των αδέσποτων και ευρύτερα του περιβάλλοντος.

Η οργάνωση save the tails ετοιμάζει μια εκπληκτική ημέρα αφιερωμένη στα αδέσποτα ζωάκια της Πετρούπολης που αναζητούν σπίτι.

Πρόκειται για εθελοντική φιλοζωική ομάδα νέων που δραστηριοποιείται στο δήμο της Πετρούπολης, προσφέρει όμως τη βοήθεια της και σε γειτονικούς δήμους. Η ομάδα έχει διασώσει δεκάδες σκυλιά που έχουν εγκαταλειφθεί στο βουνό ή τους δρόμους του δήμου και μέσω της καλής θέλησης των μελών της, έχει μεριμνήσει για τον εμβολιασμό, τη στείρωση, τη θρέψη και την εσωτερική αποπαρασίτωση των σκύλων του ασύλου. 


Ο σύλλογος διοργανώνει, στις 30 Ιουνίου, στη πλατεία στον Άγιο Δημήτριο στη Πετρούπολη την εκδήλωση: Ημέρα Υιοθεσίας και μας καλεί να γνωρίσουμε τους σκύλους που επιβίωσαν της εγκατάλειψης, να ενημερωθούμε για τα προγράμματα στείρωσης και εμβολιασμού των αδέσποτων, αλλά και να ανοίξουμε την αγκαλιά, την καρδιά και το σπίτι μας σε ένα από αυτά. Παρόν θα είναι ο Θετικός Εκπαιδευτής κ. Βλάσης Σαρλάς, που θα παρέχει συμβουλές αρμονικής συμβίωσης με τους παλιούς και νέους τατράποδους συντρόφους της οικογένειάς μας, ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει τραγούδι από τον Ευθύμη Κολλητήρη και τους MUZAK.


Στηρίξτε την πρωτοβουλία αυτή και βρείτε κι εσείς το φιλαράκι σας, διαδώστε το έργο του συλλόγου και δώστε την αγάπη σας στα αδέσπωτα. 

Η δράση του συλλόγου στηρίζεται στους εθελοντές και φυσικά ενισχύεται από δωρεές. Γνωρίστε κι εσείς τον σύλλογο μέσω της σελίδας του, Save the Tails, στο Facebook και δείτε πως μπορείτε να γίνετε αρωγοί της προσπάθειάς του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου