Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Η ακτή Βουλιαγμένης θα πάρει το όνομα του Λουκιανού Κηλαηδόνη



Το όνομα του θα γραφτεί  στο αγαπημένο του χρώμα… το Τιρκουάζ. Αυτή είναι η μακέτα!

Το όνομα του αξέχαστου συνθέτη Λουκιανού Κηλαηδόνη θα πάρει η πλαζ της Ακτής Βουλιαγμένης σύμφωνα με την σύζυγό του.
Την απόφαση πήρε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, στην οποία ανήκει η πλαζ της Βουλιαγμένης. Μαζί με το Δήμο και την Άννα Βαγενά συνδιοργανώνουν την τελετή απονομής του ονόματος και συναυλία στις 13 Ιουλίου
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην σελίδα της στο Facebook η σύζυγός του Άννα Βαγενά, η τελετή της απονομής του ονόματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 στην παραλία στις 9 το βράδυ και θα συνοδεύεται από μια μουσικοθεατρική παράσταση στην οποία θα εμφανιστούν η κόρη του, Μαρία Κηλαηδόνη και ο Δώρος Δημοσθένους.

Πριν από 35 χρόνια , μια καλοκαιρινή βράδια του 1983, χιλιάδες άνθρωποι ήταν σε αυτή εδώ την ακρογιαλιά. Είχαν έρθει για το πάρτυ στη Βουλιαγμένη , το πάρτυ του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Είναι πρώτη καλλιτεχνική εκδήλωση που την επόμενη μέρα γράφτηκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

"Εγω θυμαμαι τον εαυτό μου να είναι εκεί, έφυγα από τη βούλα περπατώντας και μπήκαμε από τη θάλασσα. Κοσμοσυρροή …60-65.000 ανθιρωποι. Δικαιως το χαρακτηρισαν το Ελληνικό Γουντστοκ", δήλωσε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Δήμαρχος Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης.

Εκείνο το βραδυ ήταν όλοι εκεί… στην πλωτή Εξεδρα… Ο Βαγγελης Γερμανός, ο Διονυσης Σαββοπουλος. Ο Γιωργος Νταλάρας που τραγουδησε με τον οικοδεσποτη Λουκιανό τα θερινα σινεμα.

. φωτογραφία από facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου