Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία το 3ο “Kids Swimming Festival” στο Δήμο Αιγάλεω












Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά, το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 οι αγώνες κολύμβησης “Kids Swimming Festival”, που διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω και το Τμήμα Αθλητισμού, για αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι δεν συμμετέχουν σε αγώνες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, που έχει γίνει θεσμός στο Δήμο, πήραν μέρος περίπου 300 παιδιά, από 5 έως 17 ετών, από το κολυμβητικό τμήμα του Δήμου, τους τρεις κολυμβητικούς συλλόγους που έχουν έδρα τον Δήμο μας (ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο., Γ.Σ. ΑΙΓΑΛΕΩ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ’73) και το κολυμβητικό τμήμα του Δήμου Χαϊδαρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιάννα Χριστόγλου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Στέλιος Βασιλειάδης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Συμμαχία για το Αιγάλεω» κ. Γιάννης Γκίκας και «Αιγάλεω νέα εποχή» κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Ώρα Αιγάλεω» κ. Ηλίας Μάνδρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Ζωή Βλάχου, Δημήτρης Μπέσης από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω η πρόεδρος κ. Βιργινία Γεωργοπάνου και η Γραμματέας κ. Θεοδώρα Σιδηροπούλου και εκπρόσωποι των κολυμβητικών συλλόγων της πόλης. 

Στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων καθοριστική ήταν η συμβολή των γυμναστών του Αθλητικού Τμήματος, των προπονητών των συλλόγων, της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω και των εθελοντών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου