Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Πρόγραμμα για την ενεργειακή αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο, ο Βαγγέλης Ντηνιακός




Με ανακοίνωση του στην σελίδα  «Χαϊδάρι ξανά» ο Βαγγέλης Ντηνιακός αναφέρει για το πρόγραμμα για την ενεργειακή αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε Δήμους.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:

"Σε μια νέα σημαντική παρέμβαση προχώρησε ο επικεφαλής του «Χαϊδάρι ξανά» Βαγγέλης Ντηνιακός στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Χαϊδάρι , παρουσιάζοντας το πρόγραμμα για την ενεργειακή αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε Δήμους, για το οποίο η δημοτική αρχή Σελέκου είχε πλήρη άγνοια.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός παρουσιάζοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα , ενημέρωσε για την χρηματοδοτική ευκαιρία που αποκτούν οι Δήμοι , υποβάλλοντας την σχετική αίτηση μέχρι τις 4 Ιουνίου 2018 που λήγει η κατάθεση των σχετικών αιτημάτων , ενώ ζήτησε από την διοίκηση του δήμου να κινηθεί άμεσα προς αυτή την κατεύθυνση.

Τόνισε την ανάγκη για αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικής δυνατότητας που παρουσιάζεται , είτε μέσω δημοσίων δαπανών , είτε του ΕΣΠΑ , υπογραμμίζοντας ότι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί ο Δήμος να αποκτήσει τα χρήματα για την ενεργειακή αναβάθμιση μιας αθλητικής εγκατάστασης της πόλης .

Δίνοντας περισσότερες πληροφορίες , ενημέρωσε το σώμα ότι δυνητικοί δικαιούχοι του προγράμματος είναι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι Δήμοι ή τα Δημοτικά Νομικά Πρόσωπα , τα οποία έχουν ως σκοπό και την λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων .

Όσο αφορά την δημόσια δαπάνη , αυτή ανέρχεται στα 27.353.750 ευρώ

«Περιμένουμε από την δημοτική αρχή να κινηθεί με άμεσο τρόπο και να υποβάλλει το σχετικό αίτημα , η ικανοποίηση του οποίου θα δώσει την ευκαιρία για να αναβαθμιστεί ενεργειακά μια αθλητική εγκατάσταση στην πόλη μας», δήλωσε ο επικεφαλής του «Χαϊδάρι ξανά» Βαγγέλης Ντηνιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου