Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Συνελήφθη ο επιδειξίας παιδόφιλος της Αθήνας





  •  για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις


Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 1 8-4-2018 στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), ένας 55χρονος ημεδαπός για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Ειδικότερα, ο δράστης πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας μετέβη έξωθεν Σχολικών Συγκροτημάτων στις περιοχές του Ελληνικού και της Ηλιούπολης και προέβη σε άσεμνες πράξεις.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Tον έχουν πιάσει αλλεπάλληλες φορές να επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις μπροστά στα μάτια μαθητών του δημοτικού, τον έχουν φυλακίσει και άλλες τόσες έχει βγει από τη φυλακή. 
Ο λόγος για τον αμετανόητο παιδόφιλο Ισίδωρο Μάρκου, ο οποίος αρχές Ιουλίου 2014 είχε συλληφθεί έξω από το 5ο δημοτικό σχολείο Άνω Λιοσίων να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα μπροστά σε μικρά παιδιά.
Την Τετάρτη, εντοπίστηκε έξω από σχολεία τις περιοχές του Ελληνικού και της Ηλιούπολης και προέβη σε άσεμνες πράξεις και τον συνέλαβαν για μια ακόμα φορά.


«Πλούσιο» ιστορικό
Η πρώτη φορά που ο 55χρονος άνδρας είχε συλληφθεί, ήταν πριν από 16 ολόκληρα χρόνια, το 1998, όταν επεδείκνυε τα γεννητικά όργανά του, έξω από δημοτικό σχολείο του Κορωπίου. Η ποινή που του επιβλήθηκε δεν τον συνέτισε αλλά τον ώθησε να μεταφέρει την αρρωστημένη δραστηριότητά του σε άλλες περιοχές της Αττικής. Δυο φορές ακόμα είχε εντοπιστεί έξω από δημοτικό σχολείο των Αχαρνών, γυμνός από τη μέση και κάτω και αυνανιζόταν ενώ πριν δυο χρόνια, γονείς τον εντόπισαν στο 5ο δημοτικό σχολείο Άνω Λιοσίων. Ο ίδιος άνθρωπος είχε εντοπιστεί και σε δημοτικό σχολείο στο Ζεφύρι.

Η τελευταία φορά – και φαρμακερή για τον ίδιο – που εντοπίστηκε ήταν στο νηπιαγωγείο, δίπλα από το 5ο δημοτικό Πανοράματος, όπου έκανε τις ίδιες άσεμνες χειρονομίες στα παιδιά. Γονείς πήραν τον αριθμό των πινακίδων του αυτοκίνητου, εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη, ύστερα από την επιμονή που επέδειξαν η τότε προέδρος του συλλόγου γονέων Αντωνία Μπλέτσα και μια μητέρα μαθητή. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στο Κορωπί, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν υλικό παιδικής πορνογραφίας στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του. Αυτός είναι πιθανότητα ο λόγος που δημοσιοποιήθηκαν τότε τα στοιχεία του αφού ο 55χρονος είχε μπει πλέον στην σφαίρα των επικίνδυνων παιδοφίλων.

Στις 29 Μαρτίου ο Μάρκου συνελήφθη για μια ακόμα φορά τη στιγμή που επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα μπροστά σε μαθητές δημοτικού σχολείου της Νέας Ιωνίας αλλά λίγες μέρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Την περασμένη Τετάρτη, δάσκαλοι και γονείς τον εντόπισαν να αυνανίζεται και να παρενοχλεί σεξουαλικά μαθητές, έξω από το 1ο και 2ο δημοτικό Ελληνικού. Μέχρι να φθάσει η αστυνομία, ο παιδόφιλος κατάφερε να διαφύγει. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε έξω από το 13ο δημοτικό Ηλιούπολης, όπου κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και τον έπιασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος προσπάθησε να ξεφύγει αντιδρώντας έντονα και λέγοντας: «Είμαι μαζόχας. Μου αρέσει να με κυνηγάτε. Αυτή είναι η αρρώστια μου». Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην προσπάθειά του να ξεφύγει τραυμάτισε ένα αστυνομικό αλλά τελικά συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου