Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία η 3η Ανοιξιάτικη Γιορτή Παραδοσιακών Σπόρων & Φυτών Αγίας Βαρβάρας




 Όλα συνέβαλλαν ώστε η 3η Ανοιξιάτικη Γιορτή Παραδοσιακών Σπόρων & Φυτών Αγίας Βαρβάρας να εξελιχθεί σε μια όμορφη εμπειρία για όποιον είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Πάρκο μητέρας αλλά και για τους ίδιους τους διοργανωτές.



Δείτε την ανακοίνωση



Με σύμμαχο τον υπέροχο Αττικό ανοιξιάτικο καιρό, από νωρίς οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας , αλλά και των γύρω δήμων ήρθαν να απολαύσουν ένα όμορφο πρωινό στο Πάρκο Μητέρα και να διεκδικήσουν αυτό που οι διοργανωτές απλόχερα τους υποσχέθηκαν. Φυτά και σπόρους!



Οι υπεύθυνοι από το Σύλλογο Παραδοσιακών Σπόρων "Η Αυλή" δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή του κόσμου και τον τρόπο που αγκάλιασαν την την εκδήλωση και για μία φορά ακόμα ευχαρίστησαν τη δημοτική αρχή για τη στήριξη που τους παρέχει.



Ο κ. Καπλάνης μας δήλωσε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος για την επιτυχία της γιορτής.
Τόνισε πως υπήρξε μεγάλη προσπάθεια και από το σύλλογο αλλά και καλή συνεργασία με το δήμο για να μπορέσει τελικά αυτό να εξελιχθεί σε θεσμό για το δήμο!
"Από ότι βλέπω και πληροφορούμαι όλοι όσοι ζήτησαν φυτά και σπόρους τα προμηθεύτηκαν και μάλιστα φαίνεται πως ο κόσμος διψά να ομορφύνει την αυλή του, να κάνει μια δοκιμαστική καλλιέργεια έστω και στη γλάστρα του και όλοι φεύγουν ικανοποιημένοι." κατέληξε. 



Ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας παραβρέθηκε εκεί μαζί με την οικογένεια του. Στην φωτογραφία με την ταμεία του Πανελλήνιου συνδέσμου για το παιδί "Ο Παλμός της Νέας Ζωής" κα Γεωργία Αθανασίου, (που συμβολικά φοράει το καπέλο και την τσάντα του συλλόγου παραδοσιακών σπόρων και φυτών Η ΑΥΛΗ) απολαμβάνουν την χαλαρή ατμόσφαιρα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου