Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Μάνδρος Ηλίας: Η δικαστική αναγνώριση των μισθολογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων του Δήμου πρέπει να γίνει σεβαστή από όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις και κυρίως από την Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω.


Την 06.02.2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του εκπροσώπου της Δημοτικής Παρατάξεως “ΩΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ” Δημοτικού Συμβούλου κ. Ηλία Μάνδρου με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκε μεταξύ άλλων το ζήτημα της προσφάτου δικαστικής δικαιώσεως των εργαζομένων του Δήμου σχετικώς με τις απαιτήσεις τους για τα Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα.

Ο κ. Ηλίας Μάνδρος δήλωσε ότι η δικαστική αναγνώριση των μισθολογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων του Δήμου πρέπει να γίνει σεβαστή από όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις και κυρίως από την Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω.

Οι τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις (άρθρο 54 Ν. 4447/2016) δίνουν, όπως δήλωσε ο κ. Μάνδρος, την δυνατότητα στον Δήμο να μην ασκήσει κατά τις πρωτοδίκου αποφάσεως ένδικα μέσα, όπως έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση, και έτσι να κλείσει μία δικαστική εκκρεμότηταπου δεν έπρεπε να είχε καν αρχίσει.

Τέλος, ο κ. Μάνδρος δεσμεύτηκε να υποστηρίξει την μη άσκηση ενδίκων μέσων κατά τις πρωτοδίκου αποφάσεως, όταν έρθει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάλεσε δε όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις και την Διοίκηση του Δήμου να πράξουν ομοίως τιμώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους.

Για τη δημοτική παράταξη Ώρα Αιγάλεω ο δημοτικός σύμβουλος Μάνδρος Ηλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου