Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Σκότωσαν το άτυχο βρέφος μισή ώρα πριν το πετάξουν στον κάδο των σκουπιδιών




Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση πριν το πετάξουν στον κάδο απορριμμάτων το μωρό είχε στραγγαλιστεί με σχοινί και τον ομφάλιο λώρο.

Ο άνθρωπος που πέταξε το άψυχο βρέφος στα σκουπίδια, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να μεταφέρει το μωρό σε σακούλα σκουπιδιών και να το πετά στον κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Ο άνδρας, έφτασε με λευκό Ι.Χ, βγήκε, πήγε μέχρι τον κάδο και αφού το πέταξε, γύρισε πίσω, μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε στα στενά της Πετρούπολης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο - ντοκουμέντο είναι ψηλός, με αραιά μαλλιά και γένια.

Στο μικροσκόπιο το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας
Όπως προκύπτει από την ανάλυση του βίντεο, από τη στιγμή που ο άνδρας βγήκε από το λευκό αυτοκίνητο με το νεκρό βρέφος έως τη στιγμή που επέστρεψε - χωρίς τη σακούλα -  έκανε σχεδόν ενάμιση λεπτό, για την ακρίβεια 87 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, εκτιμούν ότι αυτός είναι το κτήνος που στραγγάλισε το αγγελούδι.

«Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητος δια τεμαχίου χάρτου», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.

Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή το βρέφος δεν ήταν ούτε πρόωρο, ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα. Ήταν αγοράκι, ζύγιζε 3,5 κιλά και είχε ύψος 50 εκατοστά.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στο λευκό αυτοκίνητο ήταν και η μάνα του βρέφους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου