Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Συνάντηση Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτου ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ, με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας




Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Θεμάτων Αλλοδαπών, Υπηκόων Τρίτων Χωρών και Παράτυπης Μετανάστευσης κ. Τζανέτο Φιλιππάκο.

Στην συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ανδρέας Λεωτσάκος συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου και αφορούν την πόλη της Αγίας Βαρβάρας, αλλά και ευρύτερα τη Δυτική Αθήνα.


  • Ειδικότερα τέθηκε η ανάγκη λειτουργικής αναβάθμισης του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής επί της Ηρακλείου και Χανίων, μέσα από την υλοποίηση ειδικών προγραμμάτων. 



  • Επίσης συζητήθηκε η ανάγκη εφαρμογής του προγράμματος «Αστυνομικός της Γειτονιάς» γεγονός που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων.



  • Ακόμη έγινε αναφορά για το ζήτημα της διαχείρισης του μεταναστευτικού σε σχέση με τη Δυτική Αθήνα στο πλαίσιο διασφάλισης της ποιότητας ζωής τόσο των κατοίκων των περιοχών, όσο και των, για όσο χρόνο χρειαστεί, φιλοξενούμενων μεταναστών.


Ο Γ.Γραμματέας Τζανέτος Φιλιππάκος εκτίμησε πολύ θετική τη συνάντηση και το περιεχόμενο της συζήτησης, υποσχόμενος την στήριξή του στα αιτήματα και τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου