Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Δήμος Πετρούπολης Γραφική ύλη και δώρα στους πρόσφυγες μαθητές στα τρία σχολεία του Χαϊδαρίου



Την Παρασκευή, 26/01, o Δήμος Πετρούπολης παρέδωσε γραφική ύλη και δώρα στους πρόσφυγες μαθητές, που φοιτούν στα τρία σχολεία του Χαϊδαρίου, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

    Τα υλικά που παραδόθηκαν είχαν συγκεντρωθεί από τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου μας “Καλοκαιρινοί Παιδότοποι 2017”, κάνοντας ακόμα πιο συγκινητική την πράξη αλληλεγγύης στον βασανισμένο αυτό λαό που υποφέρει από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και δεν μπορεί να ζήσει ελεύθερος και αφέντης στον τόπο του.


    Η παράδοση των υλικών έγινε από την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, κα Ανθή Ζορμπά και τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Μανώλη Δαλέντζα, τους οποίους συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Χαϊδαρίου, κ. Κωνσταντίνος Σταθάς.

    Όπως δήλωσε η Αντιδήμαρχος, κα Ανθή Ζορμπά, μέσα από αυτή την κίνηση, θέλουμε μεταξύ άλλων να τονίσουμε πως θα συνεχίσουμε να βροντοφωνάζουμε να σταματήσουν τώρα οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι, ενώ ταυτόχρονα θέλουμε να δώσουμε έμπρακτη απάντηση σε κάθε εκδήλωση φασισμού και ρατσιστικών και ξενοφοβικών αντιλήψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου