Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Παρουσίαση του βιβλίου του Λουκά Καρνέση «Ένα πακέτο τσιγάρα στο κομοδίνο» στο Χαϊδάρι
Οι εκδόσεις Λυκόφως και ο Δήμος Χαϊδαρίου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Λουκά Καρνέση «Ένα πακέτο τσιγάρα στο κομοδίνο», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, στις 19.00, με ομιλητή τον Θοδωρή Σπηλιόπουλο, οδοντίατρο και επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες σε δράση».

Ένα εξωστρεφές και ευφυές ψυχολογικό θρίλερ είναι το βιβλίο του Λουκά Καρνέση, με τίτλο «Ένα πακέτο τσιγάρα στο κομοδίνο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Πρωταγωνιστής ο Στάθης Καραλής, ένας μορφωμένος και επαγγελματικά επιτυχημένος άνθρωπος, με καλή οικογενειακή ζωή, που περνάει αλώβητος την περίοδο της κρίσης.
Ξαφνικά, η ζωή του κλονίζεται. Ο ψυχικός του κόσμος καταρρέει.
Ο Στάθης ανακαλύπτει έντρομος ότι η ζωή του καθορίζεται από τη βούληση ενός συγγραφέα, του Βασίλη Αντωνίου, ο οποίος τον έχει τοποθετήσει στη θέση του πρωταγωνιστή του νέου του βιβλίου και προσπαθεί να τον «τσαλακώσει», γιατί αυτό ζητάνε οι αναγνώστες που διψούν για αίμα και δάκρυα.

Ένα πακέτο τσιγάρα στο κομοδίνο ενός δωματίου ξενοδοχείου στην Βαρκελώνη προκαλεί σοκ στον Στάθη: Τώρα κινδυνεύει να χάσει και τη γυναίκα του. Αποφασίζει να αναλάβει δράση.
Θα καταφέρει ο Στάθης να βγει από τον κυκεώνα;

Θα υποκύπτει ο συγγραφέας μέχρι τέλους τη βούληση των αναγνωστών ή θα υπερισχύσει η δική του, ελεύθερη βούληση;

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ: Ένα πακέτο τσιγάρα στο κομοδίνο
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Λουκάς Καρνέσης
ISBN: 9786185095628
ΣΕΛΙΔΕΣ: 168
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14*21
ΤΙΜΗ: 11,34 ευρώ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ Λυκόφως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου