Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφ. Τμήματος ΕΕΣ Περιστερίου 2018




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφ. Τμήματος ΕΕΣ Περιστερίου 2018, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν η Εθελοντής Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. κ. ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ καθώς και η Εθελοντής και Υπάλληλος Ε.Ε.Σ. κ. Ειρήνη Μπουδρονικόλα για την συνεχόμενη στήριξή τους και προβολή του έργου του Περιφερειακού Τμήματος Περιστερίου στο ευρύ κοινό.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν εταιρείες, χορηγοί και Σύλλογοι της πόλης μας.


Συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο επιχειρηματίας κ. ΤΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο επιχειρηματίας και Κοινοτικός Σύμβουλος κ. ΤΑΣΟΣ ΠΑΤΣΙΩΤΗΣ , ο σύλλογος Ηπειρωτών «Ο ΠΥΡΟΣ», η Αδελφότητα Κρητών Περιστερίου, ο σύλλογος «ΠΟΛΥΜΝΙΑ», ο σύλλογος «ΤΡΕΜΠΙΤΑ», ο αθλητικός σύλλογος «ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ», ο σύλλογος Ποντίων Περιστερίου, ο σύλλογος Μεσσηνίων, ο ΚΙΠΟΔΑ, ο χοράρχης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ, ο χοράρχης ΣΤΑΘΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, το χορευτικό Τμήμα Ι.Ν.Ταξιαρχών και το χορευτικό Τμήμα ενηλίκων Ι.Ν.Αγ.Γεωργίου Ν.Ζωής Περιστερίου.

 Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πανοσιολογιώτατας Πατέρας ΜΑΞΙΜΟΣ, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Περιστερίου και ο Πάτερ Σπυρίδων του Ι.Ν. Αγ. Θεοδώρων-Απ. Ανδρέα, ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ, ο Υποψ. Δήμαρχος Χαϊδαρίου και Σύμβουλος ΑΣΔΑ κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ, η κ. ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΦΕΝΤΖΗ Μέλος Κ.Ε. Ν.Δ, ο αναπληρωτής Δημάρχου κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΤΣΗΣ, οι Αντιδήμαρχοι κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΥΚΟΣ, η κ. ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΩΤΑ, ο κ. ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ, η Πρόεδρος ΟΠΑΑΠ κ. ΞΕΝΙΑ ΚΟΡΟΓΙΑΝΝΗ,



ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΩΛΟΣ, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΪΒΑΤΟΓΛΟΥ, κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΑΔΠ κ. ΤΑΣΟΣ ΚΑΛΙΑΦΑΣ ,οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κ. ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΟΡΦΟΝΙΟΥ, η κ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΥΦΤΟΥ, η κ. ΤΖΕΝΗ ΓΑΛΑΝΗ, η κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, η κ. ΤΖΕΝΗ ΠΙΤΑ, η κ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΙΩΤΟΥ, ο κ. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΝΝΑΔΗΣ Σύμβουλος Δημάρχου, ο υποψ Δημοτικός Σύμβουλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΣ, ο υποψ. Κοινοτικός Σύμβουλος κ. ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ,

ο Πρόεδρος Ηπειρωτών κ. ΖΗΚΟΣ ΚΟΝΤΗΣ, ο Πρόεδρος Μεσσηνίων κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, η Πρόεδρος Αδελφότητας Κρητών κ. ΒΙΚΥ ΛΙΛΥΜΠΑΚΗ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ» κ. ΚΩΣΤΑΣ ΑΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αντιπρόεδρος «ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ» κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΔΩΜΑΤΗΣ, η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΡΕΜΠΙΤΑ» κ. ANNA LOBACH, η Υποφ. Περιφερειακή Σύμβουλος κ. ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ-ΑΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, η Αντιπρόεδρος του συλλόγου «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» κ. ΜΑΙΡΗ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ, ο Πρόεδρος του συλλόγου «ΜΠΟΡΩ» κ. ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΙ-ΚΑΝ- ΤΑΙ-ΚΑΙ  κ. ΑΠΑΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ο Πρόεδρος ΕΟΠΠ κ. ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ο επιχειρηματίας ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΑΛΙΔΗΣ, ο δημοσιογράφος κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΩΝΑΣ του ειδησεογραφικού portal PITSUNICITY, ο δημοσιογράφος της Εφημερίδας ΠΡΩΤΗ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΝΤΩΝΗΣ, ενώ εκ μέρους του Ε.Ε.Σ. η Τομεάρχης Νοσηλευτικής κ. ΒΟΥΛΑ ΦΕΛΕΚΗ, η Τομεάρχης Σαμαρειτών κ. ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικού Υγειονομικού Σταθμού Άνω Λιοσίων κ. ΑΡΙΣΤΕΑ ΠΛΑΚΙΔΑ, ο Αρχηγός Σαμαρειτών Αθήνας κ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ, ο Εκπαιδευτής Σαμαρείτης κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΡΟΣΟΣ, η κ. ΕΛΕΝΗ ΜΙΚΕΛΙΔΗ Μέλος Δ.Σ. Επιτροπής Ηλιούπολης και Εθελοντές και των τριών Σωμάτων, καθώς και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου