Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση των τοπικών οργανώσεων της Ν.Δ. και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αιγάλεω.



Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους διοργάνωσαν πολιτική ομιλία με θέμα «Το Κυβερνητικό Πρόγραμμα της Ν.Δ.- Η επόμενη Ημέρα».


Στο πάνελ συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης, η Τομεάρχης Παιδείας και Βουλευτής Επικρατείας κ. Νίκη Κεραμέως, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου και πρ. Πρόεδρος Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος και ο πρ. Δήμαρχος Μελισσίων και κ. Μανώλης Γραφάκος, οι οποίοι παρουσίασαν τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Τη συζήτηση συντόνισε η Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης κ. Πουλάκου Μιρέλλα .


Πλήθος συμπολιτών μας κατέκλεισε την αίθουσα του «Πολιτιστικού Κέντρου Γιάννης Ρίτσος» λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας 04 Δεκεμβρίου. Μαζική ήταν συμμετοχή του κόσμου που παρακολούθησε τη συζήτηση με αμείωτο ενδιαφέρον για πάνω από τρεις ώρες με τους ομιλητές να καλύπτούν πολλές από τις ερωτήσεις και απορίες των συμμετεχόντων, κάτι το οποίο μαρτυρά και την παρέμβαση που έχει η παράταξη και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες της Δυτικής Αθήνας.


Η αισιοδοξία ήταν διάχυτη καθώς όπως αποδείχτηκε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προετοιμάζεται υπεύθυνα, οργανωμένα και συντονισμένα ώστε να δημιουργήσει στην πατρίδα μας ένα καλύτερο αύριο.


Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων:

Τα μέλη της Π.Ε. κκ. Θ. Δόντσιος (& σύμβουλος προέδρου ΝΔ), Κ. Ζωντανός, Μπ. Σιάτρας , Δ. Μαραβέλιας (πρ. Δήμαρχος Χαϊδαρίου), Ελ. Τοκατλίδη(& Δημοτική Σύμβουλος Χαϊδαρίου), ο Αναπλ. Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων κ. Ελ. Παπαγεωργίου(& ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω), ο πρόεδρος της Π.Ο. Β’ Αθηνών κ. Π. Νικολακέας, ο πρόεδρος της Β’5 ΝΟΔΕ κ. Γ. Κώττης, ο υπεύθυνος οργάνωσης Β’ Αθηνών Μπ. Αλεξανδράτος, οι Επικεφαλείς Δημοτικών Παρατάξεων και Δημοτικοί Σύμβουλοι Αιγάλεω κ.κ. Γ. Γκίκας, Π. Μερκουράκη– Νικολούδη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Χρ. Ζαχαροπούλου(Αιγάλεω), Ν. Χρουσαλάς(Κορυδαλλού), Γ.Κέντρης(Χαϊδαρίου), Ν.Μίαρης(Περιστερίου), ο πρ. Αντινομάρχης Αθηνών κ. Π. Σαμόλης, οι πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Αιγάλεω κ.κ. Σ. Σαμόλης, Δ. Κορμπά, Δ. Τσαγδή, Δ. Γονιδάκης, Δ. Αθανασιάδου, Π. Ντουντούμης(& πρ. πρόεδρος Β’8 ΝΟΔΕ), ο πολιτευτής Β’ Αθηνών κ. Χρ. Κονταρίδης, η πολιτευτής Β’ Πειραιά κ. Ευγ. Μπαρμπαγιάννη, ο Πρόεδρος & ο Γραμματέας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγ. Βαρβάρας κ. Μ.Ζερβάκης και κ. Γ. Πουλάκης, ο πρ. Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ κ. Γ. Γιαρέντης , Τέλος χαιρετισμούς στην εκδήλωση απεύθυνε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λ. Αυγενάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Ν.Δ. κ. Στέλιος Κονταδάκης.

 







    











           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου