Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.



    Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, η Φιλαρμονική του Δήμου επισκέφτηκε τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να παρακολουθήσουν μία μικρή συναυλία με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

    Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τους καταξιωμένους μουσικούς της Φιλαρμονικής μας και γνώρισαν κάποια από τα μουσικά όργανα της μπάντας, ενώ τα τραγούδια που ακούστηκαν στόλισαν γιορτινά τους χώρους των παιδικών σταθμών. Τα τμήματα των μικρών νηπίων και των προνηπίων υποδέχτηκαν και αγκάλιασαν τη Φιλαρμονική με μεγάλο ενθουσιασμό, η οποία θα επισκεφτεί ξανά την καινούργια χρονιά τους Παιδικούς μας Σταθμούς.
    Από την μεριά της Δημοτικής Αρχής και της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής γίνεται μία προσπάθεια να εμπλουτιστούν οι παραστάσεις των παιδιών, αφού αυτές οι ηλικίες διψούν για μάθηση μέσω του παιχνιδιού και της βιωματικής διαδικασίας.
    Μάλιστα, στο πλαίσιο της φετινής θεματολογίας “Περιβάλλον &  Απορρίμματα” που υλοποιείται για τη φετινή χρονιά στους σταθμούς μας έχουν ήδη προγραμματιστεί αρκετές από τις επόμενες ποικιλόμορφες δράσεις, εντός των παιδικών σταθμών αλλά και εκτός, με εκδρομές στο Άλσος Αγίου Δημητρίου και στο Ποικίλο Όρος και με αφηγήσεις παραμυθιών σχετικές με το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου