Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΑΡΩΝΗ



Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, παρουσιάστηκε στον πολυχώρο πολιτισμού «Ελληνικό Μολύβι-Γ. Βρανάς» το νέο μουσικό έργο του Χάρη Αρώνη, με τίτλο «ΔΕΚΑΕΦΤΑ».


Δεκαεφτά τραγούδια σε ένα album, που επιμελήθηκε προσωπικά ο δημιουργός του, ο οποίος υπογράφει και τη μουσική σύνθεση των τραγουδιών, όπως και τους στίχους, εξαιρώντας το 4 (ποίηση Κώστα Γαρίδη) και τα 10, 12, 13 & 14 (ποίηση Αλέξη Δάρα).

Εκτός από τον Χάρη Αρώνη στο τραγούδι και την ηλεκτρακουστική κιθάρα, συμμετείχαν οι μουσικοί: Βασίλης Μεσσάρης (τύμπανα, κρουστά), Μάκης Ράπτης (μπάσο και φωνητικά), Τάσος Φλάκας (πλήκτρα, ακορντεόν) και σε ειδική συμμετοχή ο leader των Ε.Σ.ΕΛ.ΟΝ. Τάκης Τυροβολάς (ηλεκτρική κιθάρα). Όλοι μαζί με τις ιδέες τους βοήθησαν σημαντικά στη σκηνοθεσία και το στήσιμο της παράστασης.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρετάκη Ασπασία, οι Αντιδήμαρχοι: Γιάννα Χριστόγλου, Στέλιος Βασιλειάδης, Κώστας Φίλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Γιάννης Αγαπίου, Κώστας Αγγελόπουλος, Ζωή Βλάχου, Κώστας Γεωργόπουλος, Μάκης Ζάχαρης, Μαλάμω Μαστραγγελή, Δημήτρης Μπέσης, Γιάννης Περράκης και Λάμπρος Σκλαβούνος.



Στη μουσική παράσταση συμμετείχε πλήθος κόσμου και συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αιγάλεω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου