Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Δήμος Αιγάλεω - Παρουσίαση δύο εκδόσεων του Δήμου Κυθρέας.



Στις 27/11 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δήμου Κυθρέας για την παρουσίαση δύο εκδόσεων (Πρακτικά Α’ Επιστημονικού Συνεδρίου και Καταλόγου Έκθεσης Κειμηλίων Κυθρέας) στο «Σπίτι της Κύπρου».


Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε με νότες από Ελλάδα και Κύπρο η Φιλαρμονική του Δήμου Αιγάλεω.

Στη συνέχεια, απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Κυριάκος Κενεβέζος, Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίος, ο κ. Δημήτρης Μπίρμπας, Δήμαρχος Αιγάλεω και ο Δρ Πέτρος Καρεκλάς, Δήμαρχος Κυθρέας. Ακολούθησαν οι παρουσιάσεις των δύο εκδόσεων από τον Ομότιμο Καθηγητή Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας ΕΚΠΑ, Ανδρέα Βοσκό και την ερευνήτρια Ανθή Πέτσα-Σαββίδου, καθώς και η προβολή αποσπάσματος του Ντοκιμαντέρ «Μια περιδιάβαση στην έκθεση Κυθρέα η Γη των Χύτρων. Αρχαιότητες, κειμήλια και θησαυροί»

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο κ. Καρεκλάς προσέφερε, εκ μέρους του Δήμου Κυθρέας, συνολικά 1.000€ στο Ειδικό Δημοτικό Αιγάλεω και το Ενιαίο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αιγάλεω, τα οποία παρέλαβαν οι διευθυντές τους Ευάγγελος Στεφανόπουλος και Ιωάννης Παραράς αντίστοιχα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στέλιος Βασιλειάδης, Κώστας Φίλης και Γιάννα Χριστόγλου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Γκίκας, Γιάννης Δημομελέτης, Γιάννης Καπνουλάς, Δημήτρης Μπέσης, Γιάννης Περράκης  και Λάμπρος Σκλαβούνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου