Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Το θέμα του στεγασμένου γηπέδου μπάσκετ επί της οδού έφερε στο δημοτικό συμβούλιο η Αλληλέγγυα Πόλη

Το θέμα του στεγασμένου γηπέδου μπάσκετ επί της οδού Καπετάν Βέρα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, η δημοτική κίνηση Ιλίου, Αλληλέγγυα Πόλη.


Συγκεκριμένα, ο δημοτικός σύμβουλος και Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ιλίου, Σούλης Τσακανίκας, με ερώτησή του προς τη διοίκηση ως προς την πορεία ολοκλήρωσης του συγκεκριμένου έργου, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η κατασκευή που έχει πραγματοποιηθεί εκεί μέχρι σήμερα “δεν είναι σε καμία περίπτωση κλειστό γήπεδο μπάσκετ” και πως επί της ουσίας πρόκειται για ένα “ σκεπαστό/ ημιυπαίθριο (γήπεδο) που δεν προφυλάσσει ούτε από το κρύο, ούτε από τη βροχή”.


Στην απάντησή της η Διοίκηση του Δήμου δήλωσε πως “πότε δεν αναφέραμε ότι κάνουμε κλειστό γυμναστήριο, απλώς σκεπάζουμε το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ”.

Αναφερόμενη στην εξέλιξη του έργου ενημέρωσε πως έχει ολοκληρωθεί το σκέπασμα, η τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού και η γραμμογράφηση και ακολουθεί η κατασκευή του δαπέδου. Δήλωσε μάλιστα πως ήδη γίνεται χρήση από τους συλλόγους.



Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση του κ. Τσακανίκα, απάντησε πως υπάρχει προοπτική να κλείσει το γήπεδο στο μέλλον, αλλά η φάση που εκτελέστηκε προέβλεπε μόνο το πρώτο στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου