Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

Δήμος Αιγάλεω - Επιτυχημένη εκδήλωση για τον Ολυμπιονίκη Σπύρο ΓιαννιώτηΤο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Αιγάλεω διοργάνωσε μια
εκδήλωση για να τιμήσει τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, τον προπονητή του Νίκο Γέμελο και τον γιατρό της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Γιώργο Μαρίνο.
Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, μετά από ένα ζεστό χαιρετισμό και αναδρομή στην πορεία και τις επιτυχίες του Σπύρου Γιαννιώτη, απένειμε τιμητικές πλακέτες. 
Ακολούθησε βίντεο με την κατάκτηση του μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και στην συνέχεια ο δημοσιογράφος Φώντας Χήτας, μίλησε για την ζωή του Ολυμπιονίκη και τον τρόπο που συνδέθηκε με τον προπονητή του. 
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο Σπύρος Γιαννιώτης περιέγραψε την πορεία του από την 4η θέση στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο. 
Ο προπονητής του Νίκος Γέμελος αναφέρθηκε στην σχέση του με τον αθλητή και πως κατάφερε να γίνει Ολυμπιονίκης στα 36 του χρόνια. Τέλος, ο γιατρός της Ομοσπονδίας Γιώργος Μαρίνος έκανε λόγο για την αναγκαία ιατρική παρακολούθηση όσων αθλούνται και ιδιαιτέρως όσων ασχολούνται με την κολύμβηση.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ασπασία Αρετάκη, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Γιάννα Χριστόγλου, ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγάλεω Νέα Εποχή» Λάμπρος Σκλαβούνος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Μάκης Ζάχαρης, Μαλάμω Μαστραγγελή, Δημήτρης Μπέσης, Γιάννης Περράκης και Τάσος Σαράντου. Την Κολυμβητική Ομοσπονδία εκπροσώπησαν, ο ταμίας Ηλίας Ξιάρχος, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Χριστόδουλος Χούμας και Νίκος Κραουνάκης καθώς και οι κολυμβητικοί σύλλογοι της πόλης μας Αιγάλεω Α.Ο., Ολυμπιάδα 73, Γυμναστικός Σύλλογος Αιγάλεω.

Ο Δήμος Αιγάλεω ευχαριστεί ιδιαιτέρως την ΕΡΤ για την ευγενική χορηγία του video,  τον δημοσιογράφο Φώντα Χήτα που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας να συντονίσει την συζήτηση και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου