Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ–ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΠΗ


Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων στο Μουσείο Μπενάκη για τα μέλη των ΚΑΠΗ Άγίων Αναργύρων και Καματερού, το οποίο υλοποιείται με τη χρηματοδότηση του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ.
Η εν λόγω πρωτοβουλία είναι ένα νέο πρόγραμμα ξεναγήσεων ειδικά σχεδιασμένο για άτομα Tρίτης Hλικίας και προσφέρει, στα ΚΑΠΗ που επιθυμούν να συμμετέχουν, τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις μόνιμες συλλογές (σε 5 διαφορετικές θεματικές) του Κεντρικού Κτηρίου του Μουσείου Μπενάκη εντελώς δωρεάν.
Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου τα μέλη του Α΄ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, αφού απόλαυσαν το κέρασμα στο εστιατόριο του Μουσείου με θέα το Καλλιμάρμαρο αλλά και το Λυκαβηττό, ξεναγήθηκαν στη Βυζαντινή Συλλογή του Μουσείου Μπενάκη.

Μια απολαυστική εμπειρία για τα μέλη μας και ωφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κυρία Μητροπούλου Ειρήνη, υπεύθυνη του Μουσείου Μπενάκη για το πρόγραμμα ξενάγησης, όπως και τις συνεργάτιδές της, για την άριστη συνεργασία αλλά και τη ζεστή υποδοχή και την φροντίδα τους καθ 'όλη την παραμονή μας στους χώρους του Μουσείου. Επίσης να ευχαριστήσουμε την κα Μάρα Βερύκοκου για την εξαιρετική ξενάγηση.
Συγχαρητήρια πολλά στο Μουσείο Μπενάκη και το Κοινωφελές Ίδρυμα ΤΙΜΑ για το πρωτοποριακό πρόγραμμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου