Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Επιτυχημένη εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Μαίρης Κόντζογλου «Οι Μαγεμένες»



Με την παρουσίαση του βιβλίου «Οι Μαγεμένες» ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επιτυχημένων
εκδηλώσεων ΓΙΟΡΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 2017 που αγκάλιασαν οι δημότες της Αγίας Βαρβάρας.

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης, η Λέσχη Ανάγνωσης Αγίας Βαρβάρας και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σε συνεργασία με την δημοτική αρχή διοργάνωσαν την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Μαίρης Κόντζογλου «Οι Μαγεμένες», ενός ιστορικού μυθιστορήματος για την Θεσσαλονίκη.

Η συγγραφέας απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού ενώ η δικηγόρος Σία Αμπατζή από την Λέσχη Ανάγνωσης μίλησε για το βιβλίο και η ηθοποιός Σοφία Γασπαρινάτου διάβασε αποσπάσματα.

Η παρουσίαση του βιβλίου της Μαίρης Κόντζογλου, «Οι Μαγεμένες» σφράγισε τον κύκλο των εκδηλώσεων στην πόλη όπου πρωταγωνιστές ήταν οι καλλιτέχνες της Αγίας Βαρβάρας, η δημιουργική πλευρά των δημοτών και τα παιδιά που χάρισαν χαμόγελα και χαρά.

Σε αυτόν τον κύκλο εκδηλώσεων η πόλη της Αγίας Βαρβάρας αναδείχτηκε σε ένα πολιτιστικό εργαστήρι αναδεικνύοντας τη δουλειά του δημοτικού Ωδείου και της Ανώτερης Δραματικής Σχολής σε συνδυασμό με τους δεκάδες ερασιτέχνες που βρίσκουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δουλειά τους στις ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ.

Η επιτυχημένη διοργάνωση των ΓΙΟΡΤΩΝ ΠΟΛΗΣ 2017 που επιβραβεύτηκε από του δημότες, δημιουργεί τις βάσεις για την ανάπτυξη της πολιτιστικής δημιουργίας και την ανάδειξη νέων δρόμων καλλιτεχνικής αναζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου