Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Παναγιώτης Παπανικολάου: "ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ..."



Με τίτλο "Τραμπουκισμοί και απειλές για να κουκουλώνονται τα προβλήματα του νοσοκομείου!" ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου αναφέρει συμπεριφορές και ονόματα για περιστατικό που συνέβει στις 30 Οκτώβρη 2017 στο νοσοκομείο:


Η αθλιότητα στο κτιριακό θέμα του νοσοκομείου αποτελεί διαχρονική ΝΤΡΟΠΗ για ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών. Εκτός από το γενικότερο πολιτικό πλαίσιο της λιτότητας και των περικοπών, είμαστε μακράν το πιο αδικημένο νοσοκομείο και από αυτή την άποψη, όχι μόνο όσον αφορά λειτουργικά κονδύλια και προσωπικό.

Οι παλιότεροι θα θυμούνται πως το κτιριακό θέμα ήταν πάντα στο επίκεντρο αγωνιστικής διεκδίκησης και σκληρών συγκρούσεων με τους εκάστοτε κυβερνητικούς - διοικητικούς μηχανισμούς. Επίσης, όλες - όλοι ξέρετε πως πρόσφατα γίνεται προσπάθεια να ανοίξει πάλι ένα σχετικό αγωνιστικό μέτωπο διεκδικήσεων, καθώς η κατάσταση παραμένει άθλια.

Στα πλαίσια αυτά, με ΔΙΚΗ ΜΟΥ πρωτοβουλία ήρθε σήμερα στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου μια κυρία δημοσιογράφος εφημερίδας μεγάλης κυκλοφορίας για ρεπορτάζ σχετικά με τα κτιριακά μας προβλήματα. Κρατούσε σημειώσεις και έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό της τηλέφωνο τις εξωτερικές επιφάνειες κάποιων κτιρίων του νοσοκομείου.

Δέχτηκα αρχικά τηλεφώνημα από τον Αν. Διοικητή κ. Κούρλα, στον οποίο εξήγησα πολύ ευγενικά πως τουλάχιστον εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το νοσοκομείο μας όσο ανασαίνω, και πως ακριβώς τα ίδια που κάνω 27 χρόνια εδώ μέσα επί κυβερνήσεων Μητσοτάκη, Σημίτη, Καραμανλή, ΓΑΠ, Σαμαρά, Τσίπρα χωρίς διακρίσεις, αυτά κάνω και υποστηρίζω και σήμερα.

Στην συνέχεια εμφανίστηκε ο προϊστάμενος του εποπτείου κ. Μαυρομουστακάκης - προφανέστατα μετά από εντολή του κ. Κούρλα. Συγκεκριμένα μας συνάντησε στον προαύλιο χώρο μεταξύ μεσογειακής αναιμίας και νεφρολογικού.

Ο κύριος αυτός 1. φέρθηκε απαράδεκτα, αγενέστατα και σεξιστικά στην δημοσιογράφο : άρχισε να την ... φωτογραφίζει κατάμουτρα (!) με το δικό του κινητό, και να της απευθύνεται σαν τζάμπα μαχαλόμαγκας "κοπελιά, θα μου χαρίσεις το ονοματάκι σου" κλπ

2. άρχισε να απειλεί κι εμένα λέγοντας πως θα ... "με κλειδώσει στο γραφείο μου" (!!) μια απειλή που την επανέλαβε αυτολεξί και δυο λεπτά αργότερα μπροστά στον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων. Φυσικά απάντησα καταλλήλως πως 1. η συμπεριφορά του απέναντι στην κυρία δεν τον τιμά ούτε ως εργαζόμενο του νοσοκομείου ούτε ως άντρα και 2. πως εμένα προσωπικά θα μου (ξέρετε τι) μια μάντρα (ξέρετε ποιά).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ :
1. Η διοίκηση του νοσοκομείου, η διοίκηση της 2ης ΥΠΕ και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα αποδείξουν ΕΜΠΡΑΚΤΑ τις επόμενες μέρες αν υιοθετούν και καλύπτουν τέτοιες συμπεριφορές.

2. Ρε θλιβεροί συριζαίοι, δεν φοβηθήκαμε στο παρελθόν τέτοιες "αγριάδες" από άλλους κι άλλους, θα τις φοβηθούμε τώρα από εσάς ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου