Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω: Ο ΛΑΟΣ είναι που πνίγεται σ’ έναν ωκεανό από αντιλαϊκούς νόμους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Είπε ο πρωθυπουργός: “Είμαστε στο νερό και κολυμπάμε. Παίρνουμε ανάσες και βλέπουμε τη
στεριά. Είμαστε κοντά.”
Εντάξει δεν λέμε. Και το θράσος είναι απαραίτητο προσόν για να κάνει κανείς τη βρώμικη δουλειά για το κεφάλαιο. ΑΛΛΑ επιτέλους! 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

Στο νερό δεν βρίσκεται ούτε ο Τσίπρας, ούτε οι υπουργοί του, ούτε οι βιομήχανοι-εφοπλιστές-τραπεζίτες και λοιπά τρωκτικά που υπηρετεί η κυβέρνηση με την πολιτική της.

Ο ΛΑΟΣ είναι που πνίγεται σ’ έναν ωκεανό από αντιλαϊκούς νόμους, από καταργημένα δικαιώματα, από βάρβαρα μέτρα, φόρους και χαράτσια, περιτριγυρισμένος από κάθε λογής “καρχαρίες” που χρόνια τώρα ρουφάνε το μόχθο και τον ιδρώτα του, με τις ευλογίες προηγούμενης και σημερινής κυβέρνησης.

Και από πάνω του λένε “τα κεφάλια μέσα” για να μην διαταραχθούν τα “ήρεμα νερά” που έχει ανάγκη το κεφάλαιο για να “πνιγεί στα κέρδη”. Για να δει ο λαός πραγματικά στεριά, για να ανασάνει, για να απολαύσει τον κόπο του και τον πλούτο που παράγει χρειάζεται με την δική του Συμμαχία, οργάνωση και αγώνα να κολυμπήσει στα “καθαρά νερά” της ταξικής πάλης και να ρίξει στα “βρώμικα νερά” εκεί που πραγματικά ανήκουν όλες τις βδέλλες που του ’χουν κάτσει στο σβέρκο και ζουν από την δική του σκληρή δουλειά.

Αυτή είναι η δική μας απάντηση, η επιλογή.

Αυτός είναι ο δρόμος του κάθε εργάτη, μικροεπαγγελματία, της νεολαίας μας.

Αυτός ο δρόμος οδηγεί στη στεριά με τον πλούτο και το “κουμάντο” στα λαϊκά χέρια για να ικανοποιηθούν όλες οι σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και των παιδιών τους.
“Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά. Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά!”

Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου