Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Φροντίζοντας τους φροντιστές - ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ


Το προσωπικό και τα μέλη του Α΄ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα
Αλτσχάιμερ, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Σεπτεμβρίου, παρακολούθησαν τις 19 Σεπτεμβρίου 2017 (17:00 – 20:00) την 1η Ενημερωτική Ημερίδα του συλλόγου ΕΠΙΟΝΗ (Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών) με θέμα : "Φροντίζοντας τους φροντιστές" στο αμφιθέατρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Φροντιστών Eurocarers, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών, της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης «Άνεμος Ανανέωσης», της Πανελλήνιας Ένωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη – ΠΕΨΑΕΕ και της Obrela.

Στην Ημερίδα απεύθυναν χαιρετισμό ο Ευρωβουλευτής κος Tomáš DVOŘÁK (Τσεχία) , ο πρώην Ευρωβουλευτής κος Νίκος Χρυσόγελος, ο Καθηγητής Ψυχιατρικής και τ. πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ψυχικής υγείας (WFMH) κος Γεώργιος Χριστοδούλου και η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών, Νευρολόγος- Ψυχίατρος, καθηγήτρια Α.Π.Θ. κα Μάγδα Τσολάκη.

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΑΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου