Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

Δημοτική αρχή Χαϊδαρίου: Καίνε, σπάνε, βάφουν, ξεβιδώνουν, παίρνουν εξαρτήματα μέχρι που κλέβουν ολόκληρα όργανα


 
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Πρόσφατα, η υπηρεσία πρασίνου, υπεύθυνη για τη συντήρηση και λειτουργία των παιδικών χαρών,
προχώρησε σε εκτεταμένα έργα συντήρησης και αντικατάστασης των παιχνιδιών και των οργάνων τους.

Ο σκοπός αυτών των εργασιών ήταν να παραμένουν ανοιχτές και να μπορούν τα παιδιά με ασφάλεια να απολαμβάνουν το παιχνίδι, να υπάρχουν σε κάθε γειτονιά χώροι προσβάσιμοι για αναψυχή και διασκέδαση.

Αυτές οι επισκευές και εργασίες βοήθησαν το διάστημα μέχρι να προχωρήσει το σχέδιο αποκατάστασης όλων των Παιδικών Χαρών με νέες, έργο που πρόκειται να υλοποιηθεί το επόμενο έτος και να λύσει το πρόβλημα εκείνων των χώρων που είναι κλειστοί.
Δυστυχώς σε κάποιους δεν αρέσει το γεγονός ότι με ίδια μέσα έγινε μια τέτοια αξιόλογη προσπάθεια ώστε να έχουμε περισσότερους ανοιχτούς χώρους απ’ ότι πριν.

Είναι γεγονός ότι συγκεκριμένοι βανδαλίζουν, συστηματικά τα όργανα και τα παιχνίδια των Παιδικών Χαρών σε ολόκληρη την πόλη μας.
Η εφευρετικότητα στην καταστροφή είναι φοβερή!
Καίνε, σπάνε, βάφουν, ξεβιδώνουν, παίρνουν εξαρτήματα μέχρι που κλέβουν ολόκληρα όργανα από το χώρο!
Δε γνωρίζουμε αν έχουν πολιτικά κίνητρα ή τί τους παρακινεί σε τέτοιες πράξεις, αλλά αυτό τώρα δεν έχει την πρώτη σημασία. Το βασικότερο είναι η παρουσία και η παρέμβαση των Χαϊδαριωτών, των περιοίκων στις Παιδικές Χαρές να είναι αποτρεπτική σε όποιον θέλει να καταστρέψει.

Καλούμε για μια ακόμη φορά το Χαϊδαριώτικο λαό να περιφρουρήσει, να μεριμνήσει και να δράσει αποτρεπτικά, για να προστατευτεί η Δημοτική περιουσία, η δική του περιουσία.
Είχε τεράστια συμβολή και αποτελεσματικότητα ο τρόπος που αντιμετώπισαν οι κάτοικοί της πόλης τις δολιοφθορές στα συστήματα ποτίσματος, όπου και είχαμε μείωση 70% των καταστροφών.

Αυτό δείχνει ότι οι γειτονιές μας και οι κάτοικοι τους είναι οι πραγματικοί φύλακες των Δημόσιων χώρων και γι’ αυτό είμαστε σίγουροι ότι μαζί με το κόσμο θα έχουμε και καταφέρουμε να διαφυλάξουμε τη Δημόσια Περιουσία.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2105822368 κ. Τζαβολάκης
Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου