Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Λαμπερή αυλαία των εκδηλώσεων του Δήμου Φυλής με την Αγγελική Ηλιάδη














 Με καθολική επιτυχία και μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκαν, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου,
το εορταστικό τριήμερο που οργάνωσε ο Δήμος για το πανηγύρι της Φυλής. Η αυλαία των Πολιτιστικών εκδηλώσεων έπεσε θεαματικά με την λαμπερή Αγγελική Ηλιάδη η οποία μάγεψε μικρούς και μεγάλους ερμηνεύοντας αξέχαστες λαϊκές επιτυχίες.

Η βραδιά ξεκίνησε με την καθιερωμένη ομιλία του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ενώ αμέσως μετά, όπως απαιτεί η παράδοση, τα πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα στην πλατεία της Φυλής.


Το κοινό που κατάκλυσε την πλατεία συμμετείχε ενεργά στη συναυλία ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της τραγουδίστριας. Ειδικά οι λιλιπούτειοι δημότες διασκέδασαν με την ψυχή τους κλέβοντας την παράσταση αφού δεν άφησαν ούτε μια στιγμή την καλλιτέχνιδα μόνη στη σκηνή. Τραγούδησαν από μικροφώνου, χόρεψαν μαζί της και στο τέλος έβγαλαν χιλιάδες φωτογραφίες με την Αγγελική Ηλιάδη. Την παράσταση «έκλεψε» η μικρή Αναστασία που για λίγο πήρε το πρόγραμμα επάνω της εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Η συναυλία ολοκληρώθηκε μετά τη μία και μισή τα ξημερώματα αλλά η πλατεία και το Δημαρχείο «Νικόλαος Λιάκος» άδειασαν πολύ αργότερα αφού όλοι ήθελαν μια φωτογραφία με την Αγγελική.

Η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να εκφράσει, από μικροφώνου, θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο Χρήστο Παππού, ο οποίος, μετά το τέλος της συναυλίας την ευχαρίστησε για τις όμορφες στιγμές που χάρισε στους δημότες και της προσέφερε ένα βιβλίο με την ιστορία του Δήμου.
 
 Δήμος Φυλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου