Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Δήλωση Δημάρχου Πετρούπολης για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος
Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, μεταφέρει το παρακάτω μήνυμα:

"Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ θερμά αρχικά όλους τους μαθητές που ανταποκρίθηκαν σε αυτή τη δύσκολη και απαιτητική μάχη. Ανεξάρτητα, από το δρόμο που ο καθένας σας θα ακολουθήσει, εύχομαι καλή δύναμη στη νέα αρχή στη ζωή σας.
Επίσης, θέλω να συγχαρώ όσους από εσάς, σήμερα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είδατε τους κόπους σας να αποδίδουν, αφού καταφέρατε να εισαχθείτε σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Να έχετε καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στην από εδώ και πέρα πορεία σας και εύχομαι να συνεχίσετε με θέληση, επιμονή και δύναμη τον αγώνα σας όχι μόνο την απόκτηση γνώσεων, αλλά συνολικά για τη ζωή σας ως φοιτητές ή σπουδαστές και να συμβάλλετε ώστε να δυναμώσει ο αγώνας για να εξασφαλιστεί η δωρεάν στέγαση, σίτιση και μετακίνηση, αλλά και για να ικανοποιηθούν άμεσα οι ανάγκες για εκπαιδευτικό προσωπικό, τόσο στα πανεπιστήμια, όσο και στα ΤΕΙ.
Αισθάνομαι, επίσης, την ανάγκη να ευχηθώ καλή δύναμη στους γονείς των νεοεισαχθέντων στα ιδρύματα άλλων πόλεων, που από εδώ και πέρα κάθε μήνα θα αγωνιούν για το αν θα τα βγάλουν πέρα.
Ένα ιδιαίτερο μήνυμα θέλω να στείλω σε όσα παιδιά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους μέσα από τις πανελλαδικές εξετάσεις. Μην απογοητεύεστε και μην θεωρείτε αποκλειστικά ατομική σας ευθύνη το αποτέλεσμα των εξετάσεων. Το σημερινό εξοντωτικό σχολείο, η ακριβοπληρωμένη παιδεία που προωθεί και η τωρινή κυβέρνηση, έχουν σοβαρό μερίδιο ευθύνης. Όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσετε να έχετε στο μυαλό σας πως στη ζωή σας θα δώσετε πολλές και σημαντικές μάχες. Οπλιστείτε με θάρρος και δύναμη!
Η λύση βρίσκετε στον συλλογικό αγώνα για μία ζωή με δικαιώματα.
Καλή αρχή, λοιπόν, σε όλους! Η Δημοτική Αρχή θα είναι κοντά σας, γνωρίζοντας πολύ καλά τις αγωνίες και τις προσδοκίες σας”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου